Зморшки, пластика і діти: Як виглядають найкрасивіші султани з “Пишного століття ” 10 років потому

Незабаром всю знімальну команду одного з найпопулярніших в світі турецьких серіалів чекає кругла дата - 10 років з моменту виходу в ефір "Пишного століття".

Першу серію історичної драми показали 5 січня 2011 року, і з тих пір сотні тисяч глядачів не могли відірватися від життя Османської Імперії протягом чотирьох сезонів – весь цей шлях вони пройшли разом з головною героїнею Анастасією, яка з рабині стала володаркою гарему. Актори, які виконують головні ролі, стали затребуваними зірками і продовжили зніматися в успішних проектах. Як змінилися актриси-красуні серіалу за ці десять років?

Хюррем Султан

Головній зірці серіалу, актрисі Мер’єм Узерлі, вже виповнилося тридцять сім років – рудоволоса красуня німецького походження потрапила в серіал за щасливим збігом обставин. Роль Хюррем зробила її популярною не тільки в Туреччині, але і у всій Європі.

Мер'єм Узерлі
Мер’єм Узерлі

Зараз у Мер’єм перерву в кар’єрі, адже вона очікує народження другої дочки – сестрички свого старшого дитини Лари. Іменем батька актриса не ділиться, але відомо, що це американський бізнесмен.

Хатідже Султан

Сельма Ерґеч, виконавиця ролі Хатідже Султан, до сих пір підтримує близькі стосунки з багатьма колегами, хоча зйомки серіалу вже п’ять років як закінчилися.

Сельма Ерґеч
Сельма Ерґеч

З екранними Махідевран і Гюльфем вони по-справжньому подружилися і часто проводять час разом. В особистому житті у Сельми все в порядку – вона одружена з бізнесменом на ім’я Джан Оз, з яким виховує доньку Ясмін.

Валіде

Статну Валіде в проекті зіграла Небахат Чехре – легендарна турецька актриса вже відсвяткувала 75 день народження, але при цьому продовжує творчу діяльність!

Небахат Чехре
Небахат Чехре

Незважаючи на два шлюби, дітей у актриси немає, але вона залучена в виховання онучатих племінників від своїх братів і сестер. Небахат живе в заміському будинку і готується вийти на пенсію.

Махідевран султан

Нур Феттахоглу, яка зіграла нещасну Махідевран, в житті набагато приємніша людина – незважаючи на не найприємніший екранний образ, в інших своїх проектах вона грає красивих і гарних жінок.

Нур Феттахоглу
Нур Феттахоглу

Але зйомки для телебачення не так до душі Нур, як театральні постановки, так що після виходу з декрету в 2019 році вона пішла з екранів.

Міхрімах султан

Єдину улюблену доньку Сулеймана зіграла молода Пелін Карахан. Зараз вона відома не тільки в Туреччині, але і в Європі актриса.

Пелін Карахан
Пелін Карахан

Жінка щаслива в другому шлюбі з багатим бізнесменом, у пари двоє синів – Алі Демір і Джан Еюп.

Нурбахар Хатун

Ще одна актриса другого плану в серіалі потрапила в цей список через кардинальних змін у зовнішності – Ирем Хелваджіоглу, більш відома як Нурбахар Хатун, виглядала скромною природною красунею в серіалі, поки не звернулася до косметологів.

Ирем Хелваджіоглу
Ирем Хелваджіоглу

Процедури перетворили її в «голлівудську зірку» або, якщо точніше, то типову модель з Інстаграма. Тепер через масивні губ і чітких скул стару Ирем не впізнати.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.