Як склалося життя акторів серіалу “Кармеліта” та як вони змінилися за 16 років: на всіх успіху не вистачило

Серіалу "Кармеліта" в цьому році виповнилося вже 16 років, а за долею його головної героїні з інтересом спостерігали мільйони телеглядачів.

Циганська історія про Ромео і Джульєтту не залишила байдужим нікого. Втім, це не дивно, адже в серіалі були нескінченні інтриги і заборонене кохання, а талановиту гру акторів вдало доповнювали яскраві костюми і декорації. Що ж сталося з головними героями “Кармеліти” через стільки років?

Юлія Зіміна — Кармеліта

Юлія Зіміна в ролі Кармеліти
Юлія Зіміна в ролі Кармеліти

Ця роль була дебютною для Юлії, але вона впоралася з нею якнайкраще. Зіміна ідеально ввійшла в образ і передала гарячий норов закоханої циганки.

Після серіалу на актрису посипалися найрізноманітніші пропозиції. Вона взяла участь у телегрі “Форд Боярд”, в проекті “Танці з зірками”, спробувала себе в ролі телеведучої. Звичайно, Юлія знялася і в довгоочікуваному продовженні “Кармеліти”, а зараз їй 39 і вона продовжує зніматися в кіно та на телебаченні.

Олександр Суворов — Міро

Олександр Суворов в ролі Миро
Олександр Суворов в ролі Міро

За сюжетом Міро був закоханий в головну героїню, тому постійно заважав її планам на особисте щастя. Ця мильна опера зробила Олександра справжньою телезіркою, хоча в великому кіно Суворов все ж маловідомий актор.

Микола Лєкарєв — Рамір Зарецький

Микола Лекарев в ролі Рамира Зарецького
Микола Лєкєрев в ролі Раміра Зарецького

Образ колоритного циганського барона Микола втілив ідеально. Більш того, прізвисько його персонажа “Баро” буквально стало другим ім’ям артиста.

Крім акторського таланту, Лєкарєев може похвалитися унікальним тембром, завдяки якому він вміло виконує як класику романсу, так і оперні арії. Також Микола керує ансамблем і грає в театрі.

Олексій Ільїн — Максим Орлов

Олексій Ільїн в ролі Максима Орлова
Олексій Ільїн в ролі Максима Орлова

Саме він підкорив серце палкої Кармеліти. Після закінчення серіалу Олексій продовжив зйомки, проте великою зіркою він так і не став.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.