Дмитро Комаров вирішив повернутися в нульові і провів прес-конференцію в Карпатах: поспілкувався з мольфарами

Телеведучий Дмитро Комаров, який працює в українській журналістиці вже близько двадцяти років, вирішив згадати старі часи, коли новини не можна було знайти онлайн.

Комаров розповів, що зараз більшість журналістів пишуть новини не виходячи з дому – знаходять інфоприводи в мережі. А раніше, в ті часи, коли він тільки починав будувати свою кар’єру, все було зовсім інакше. Тоді в день він розривався між 3-5 локаціями, і звідусіль поспішав, щоб швидше дати новина з власними враженнями в друкованому виданні.

Тому телеведучий і зірка проекту “Світ навиворіт” вирішив відтворити частково часи живих прес-конференцій

“Інтернетом користувалися неактивно, смартфонів і цифровиков не було – знімали на плівку, проявляли. А все репортажі писали ” з полів “. За це я закохався в свою професію, тому що кожен день у мене було 3-5 локацій, і важливо було всюди встигнути, на власні очі побачити подія, особисто поспілкуватися з героями, встигнути проявити плівки. Тоді я постійно кудись їздив, в тому числі в прес-тури з колегами-журналістами “, – розповідає іменитий телеведучий.

Дмитро Комаров покаже "Україна навиворіт"
Дмитро Комаров на роботі

“Коли ти пишеш, спираючись не на інформацію з інтернету або прес-релізу, а на особисті емоції і враження, побувавши на місці подій – це зовсім інше сприйняття “, – ділиться телеведучий.

Дмитро Комаров, як завжди, вміє дивувати.

Дмитро Комаров
Дмитро Комаров

“Наша команда вирішила відродити старий добрий стиль виїзних« прес-конференцій », і ми разом з колегами на минулі вихідні на поїзді виїхали в Карпати, попередньо здавши ПЛР. Нас було багато – ми зайняли цілий вагон поїзда)) Я хотів не просто розповісти про новий сезон “Мандруй Україною з Дмитром Комаровим “, – додав Заслужений журналіст України.

Він зазначив, що прем’єра нового шоу буде вже дев’ятого травня на телеканалі 1 + 1.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.