Маша Єфросиніна повертається в “Танці з зірками”

Щотижня на телеканалі 1 + 1 показують в прямому ефірі новий випуск програми Танці з зірками.

Постійними телеведучими проекту є Юрій Горбунов та Іванна Онофрійчук. Але ось на балконі щотижня відомі телеведучі змінюються. Відомо, що 19 вересня телеведучої балкона в шоу “Танці з зірками ” стане волонтер, журналістка, телеведуча і автор Ютуб-блогу “Іспит ” Маша Єфросиніна.

У 3 випуску кожна пара поспілкується з неперевершеною телеведучої – Машею Єфросиніною. Вона вміє знайти правильні слова, радіти і хвилюватися разом з учасниками.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

А ще Маша Єфросиніна популярна тим, що вона ніколи не фігурувала в скандалах. Вона дуже спокійна, стримана, неконфліктна. З усіма вміє знайти спільну мову і знайти потрібний підхід. Тому її радісно зустрічають на будь-якому публічному заході.

Як одягається телеведуча Маша Єфросиніна
Телеведуча Маша Єфросиніна

Нагадаємо, що раніше актриса “Жіночого кварталу ” Анастасія Оруджова покинула “Танці з зірками ” через важку травму і термінової операції. Анастасія зазначила, що її замінить її колега. А артистці тепер чекає довгий процес реабілітації, який, за приблизними мірками, займе близько восьми місяців.

Нагадаємо також, що в попередньому сезоні “Танців з зірками ” перемогла Санта Дімопулос. Разом з нею в суперфіналі була інша екс-віагрянки Надія Мейхер, яка посіла третє місце, і рокерша Юлія Саніна, якій дісталося “срібло “.

Новий сезон проекту “Танці з зірками ” присвятили Григорію Чапкісу – хореографу і судді проекту, якого не стало в 2021 році.

Схожі статті

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.