“Холостячка” 2 сезон 3 випуск: хто вибув з шоу

З кожним тижнем чоловіків, які претендують на серце карколомної Злати Огневич, залишається все менше.

На цьому тижні побачення з головною героїнею організували собі 14 чоловіків. Вони мали шанс вразити її, здивувати, організувати незвичайні побачення. Однак співачка вже зробила свій вибір, і вказала на того, хто їй сподобався найменше.

Критерії відбору чоловіків “Холостячки ”

Злата каже – їй потрібен надійний чоловік, який буде приймати її зайнятість і спосіб життя. Адже це дуже важливо – не будувати шлюб на шкоду улюбленій роботі і навпаки.

Також екс-учасниці “Євробачення ” важливо, щоб чоловік був впевненим в собі, мав почуття гумору, знав як виходити зі складних ситуацій і бачив перспективи в житті. Тому з кожним тижнем вона вибирає чоловіків, які найбільше підходять за цими критеріями. А з найменш придатними, по її гляну, розлучається. У третьому випуску головна героїня Злата Огневич вручила бутоньєрки дев’яти чоловікам. Двоє претендентів на її серце вирушили додому.

Павло Богда покинув проект “Холостячка “

Павло Богда покинув проект "Холостячка"
Павло Богда покинув проект “Холостячка”

Учасник поїхав додому відразу після зведення. Несподівано для себе чоловік поня

Павло Богда поїхав додому відразу з побачення. Він зізнався, що не готовий до серйозних стосунків, а Злата прийшла на проект саме для того, щоб побудувати сім’ю.

Ілля Закорецкий покинув проект “Холостячка “

Ілля Закорецкий покинув проект "Холостячка"
Ілля Закорецкий покинув проект “Холостячка”

Злата прийняла таке рішення, адже усвідомлювала – судячи з характеру і поведінки цієї людини, між ними може бути виключно дружба.

Попереду ще багато тижнів цієї красивої історії любові і мук важкого вибору. Як ви вважаєте, кого вибере холостячка Злата Огневич, щоб будувати свою сім’ю і прекрасне майбутнє?

Фото - 24 канал
Фото – 24 канал

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.