“Танці з зірками” 5 випуск: яка пара покинула шоу

З кожним тижнем учасники самого танцювального шоу країни все більше нервують перед виходом на паркет. Адже хто знає, раптом саме вони покинуть шоу.

За правилами проекту “Танці з зірками ” на телеканалі 1 + 1, щотижня одна пара залишає проект. Пару вибирають так: хто набрав найменше голосів від глядачів і голосів від журі в сумі залишають проект.

Є так звана “зона ризику “. В кінці телепрограми в прямому ефірі телеведучі оголошують кілька пар (2-3 пари), які набрали найменше балів. Вони знову виконують свій танець і йде перерахунок голосів.

3 жовтня в “Танці з зірками ” в зону ризику потрапили пари Фагота і Катерини, Євгенії Власової та Макса Леонова, Олександри Зарицької і Юрія Мєшкова.

Олег Фагот-Михайлюта встиг зробити наостанок прощальне Селфі з усіма своїми колегами по паркету.

У своєму останньому виступі Олег і Катя вирішили підкорювати українською класикою – шикарно виконали віденський вальс, перетворившись в героїв фільму “Тіні забутих предків ” – Марічку та Івана. Однак судді і телеглядачі вирішили, що пара найслабша на даний момент, і віддали голоси іншим учасникам танцювального шоу.

Відео виступу ви можете побачити нижче.

Нагадаємо, останній випуск програми “Танці з зірками ” був присвячений культовим кінофільмів.

Вже наступної неділі, 10 жовтня, глядачі зможуть знову побачити улюблених артистів на паркеті. Не пропустіть “Танці з зірками ” в неділю ввечері на телеканалі 1 + 1.

Додамо, новий сезон шоу “Танці з зірками ” творці присвятили танцюристу Григорію Чапкісу, якого не стало в 2021 році.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?