“Під питанням відносини з Тіною Кароль”: нова ведуча “Танців з зірками” розповіла, як туди потрапила

В цьому році в сезоні "Танців із зірками " серйозні кадрові перестановки.

Тіна Кароль, яка до цього вбила наповал всіх своїми шикарними нарядами, пішла. Вона остаточно покинула співпрацю з “плюсами “, коли пішла з проекту “Голос країни “. Шанувальники припускають, що це образа через те, що їй не дали перемогти на вокальному шоу. А адже Тіна – природжена переможниця, тому програш їй не йде.

Замість Тіни Кароль в проект “Танці з зірками” прийшла Іванна Онофрійчук

Вона склала пару відомому телеведучому Юрію Горбунову.

Який гонорар Іванні запропонували на “плюсах ” – невідомо. Однак, можна здогадатися, що не менше серйозний, ніж Тіні Кароль, адже Іванна заради цього ТВ-проекту покинула Швейцарію, де жила останнім часом.

Онуфрійчук зізналася, що продюсер проекту Володимир Завадюк спочатку запросив її в шоу в якості танцюючою зірки.

Однак коли дізнався, що Кароль вирішила піти, запропонував Онофрійчук зайняти її місце. Дівчина без роздумів погодилася.

“Я хотіла танцювати. Але зрозуміла, що абсолютно не готова фізично “,

– поділилася нова зірка 1 + 1.

Проблемою було те, що вона не хотіла остаточно переїжджати в Україну. Навіть якщо мова йде про переїзд на кілька місяців. Цю ідею не підтримував і чоловік Іванни.

Іванна Онофрійчук
Іванна Онофрійчук

Але коли їй запропонували стати телеведучою, та одразу зрозуміла пропозиція.

“Я кажу: ” Як же Тіна Кароль? Вона ж ведуча вже скільки сезонів “. – ” Ну, каже, у нас під питанням відносини з Тіною Кароль, вона, швидше за все, хоче піти, вже про це заявила на телебаченні “,

– процитувала Онофрійчук свою розмову з продюсером телеканалу 1 + 1 Володимиром Завадюк.

До слова, про контракт з “плюсами ” Іванна не відразу сказала чоловікові. Хотіла зробити сюрприз, але він не вдався, оскільки чоловік не дуже зрадів цій звістці – тепер через зйомки вони дуже рідко бачаться.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.