Заміна Тіни Кароль на “Танцях із зірками” Онуфрійчук вийшла на паркет у сукні, яку одягала на день народження

Замість співачки Тіни Кароль у проекті "Танці із зірками" телеведучою стала Іванна Онофрійчук.

Заради роботи з “плюсами” вона потай від чоловіка підписала контракт із телеканалом та приїхала до України. Слід зазначити, що Іванну та Тіну дуже часто порівнюють. Не можна сказати, що Онофрійчук підсиділа Кароль або вижила її з проекту, оскільки Кароль припинила співпрацю з телекомпанією 1+1 за власним бажанням.

Іванна Онофрійчук
Іванна Онофрійчук

Проте Іванна Онофрійчук є гідною заміною попередньої телеведучої.

Вбрання Онофрійчук також активно обговорюють і Мережі. Наприклад, нещодавно її сукню із золотистим відливом на проекті “Танці із зірками” покрили компліментами. Хоча шанувальники помітили, що цю сукню у Іванни вже бачили на святкуванні Дня народження.

Вбрання ведучої вразило телеглядачів

Онуфрійчук вийшла на паркет у сукні, яка одягала на день народження
Онуфрійчук вийшла на паркет у сукні, яка одягала на день народження

У “Вечір танго” на проекті “Танці із зірками” чарівна телеведуча вийшла на паркет у розкішній сукні. Онофрійчук одягла вбрання, в якому вперше засвітилася цьогорічного літа, коли відзначала день народження у Франції.

Юрій Горбунов у всьому допомагає Іванні Онофрійчук. Поки Іванна намагається влитися у робочий темп, Юрій нерідко підказує їй що казати. Навіть у прямому ефірі.

Проте перше, що вражає телеглядачів, — це незвичайна чарівна зовнішність знаменитої українки та її вміння одягатися.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.