“Свати 7” – дата виходу, головні герої, сюжет, кого з героїв не буде в останньому сезоні

Коли вийдуть Свати-7? Фанати цього серіалу не можу дочекатися, коли нарешті буде представлена остання частина легендарного сіткому.

Продовження легендарного серіалу “Свати” шанувальники чекають ще з 2013 року. Зйомки серіалу тривалий час переносили, зокрема через політичні причини та проблеми зі здоров’ям головного героя “Сватів” Федора Добронравова.

Коли вийдуть Свати-7?

Телеканал 1+1 вже анонсував фінальний сезон Сватів. Детальних подробиць та спойлерів в анонсі, звичайно ж, немає. Проте з відео вже можна зрозуміти, що улюблені герої зовні трохи змінилися. Як ні як, минуло вже майже 10 років відколи закінчився улюблений серіал. І весь цей час герої намагалися зібратись на зйомки.

Свати
Свати

Чому Свати-7 так люблять?

Спочатку творці “Сватів” замислювали один сезон картини, проте коли побачили, який широкий попит глядачів отримала відеоробота, безумовно, вирішили продовжувати далі. Здавалося б, ну про якісь побутові проблеми родичів можна розповідати цілих 6 сезонів?

Але креативна команда та сценаристи впровадили у ці серії прості поверхневі жарти, завдяки чому гумор сприймався на “ура” всіма глядачами – і дорослими, і дітьми.

Іван Будько та його найкращі смішні цитати із серіалу "Свати"
Іван Будько та його найкращі смішні цитати із серіалу “Свати”

Головний жартівник – Іван Будько

Так, Іван Будько – це той герой, без якого картина не була б повноцінною. Саме цей персонаж, його нехитрі жарти та вічний життєвий оптимізм – це візитна картка ситкому “Свати”.

Відомий артист Федір Добронравов та його доля у серіалі "Свати" - чи буде герой в останньому сезоні?
Відомий артист Федір Добронравов та його доля у серіалі “Свати” – чи буде герой в останньому сезоні?

В основі Сватів – реальне життя

Багато хто задається питанням – у чому феномен ситкому Свати? Досвідчені кінокритики впевнені – саме у тому, що всі ситуації, описані у картині – реальні. З ними глядачі стикаються у житті щодня. І дуже цікаво дивитися, як із цих ситуацій вибираються улюблені актори.

Свати 7 – 1+1 анонсував вихід
Свати 7 – 1+1 анонсував вихід

Свати 7 – трейлер

 

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.