Анна Кошмал буде вагітна у сьомому сезоні “Сватів”

Шанувальники серіалу Свати з нетерпінням чекають на його заключний сезон. Тим більше, першоджерело — канал 1+1 вже зробив анонс картини, а значить, зйомки вже закінчені. Передбачається, що Свати покажуть ближче до Нового року, проте можуть перенести на початок 2021 року.

Як відомо, сьомий сезон відрізнятиметься від попередніх. Як мінімум тим, що від останнього сезону, за сюжетом, минуло вже багато років і багато що змінилося. Герої стали старшими, життєві ситуації — інші. Незмінним залишається гострий гумор, невигадливість історії, улюблені герої.

Образ Женьки у Сватах

Анна Кошмал
Анна Кошмал

Женька – одна з головних героїнь. За сюжетом із початкових сезонів її пам’ятають як маленьку дівчинку, яка потім трансформувалася у складного підлітка. У сьомому сезоні вона буде вже дорослою дівчиною, яка перебуває у пошуках свого щастя та готова будувати родину.

Анна Кошмал із чоловіком Іваном
Ганна Кошмал із чоловіком

Подейкують, що за сюжетом Ганна Кошмал, вірніше за її героїню Євгена Ковальова, сама стане мамою. Поки подробиці цієї сюжетної лінії не повідомляється. Проте дівчина, згідно з задумом, вийде заміж за хлопця на ім’я Джек, з яким познайомилася у шостому сезоні Сватів.

Принаймні це лише неофіційна інформація, і дізнатися чи достовірна вона глядачі зможуть після офіційного виходу “Свати-7” на телеекрани.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.