Анна Кошмал буде вагітна у сьомому сезоні “Сватів”

Шанувальники серіалу Свати з нетерпінням чекають на його заключний сезон. Тим більше, першоджерело — канал 1+1 вже зробив анонс картини, а значить, зйомки вже закінчені. Передбачається, що Свати покажуть ближче до Нового року, проте можуть перенести на початок 2021 року.

Як відомо, сьомий сезон відрізнятиметься від попередніх. Як мінімум тим, що від останнього сезону, за сюжетом, минуло вже багато років і багато що змінилося. Герої стали старшими, життєві ситуації — інші. Незмінним залишається гострий гумор, невигадливість історії, улюблені герої.

Образ Женьки у Сватах

Анна Кошмал
Анна Кошмал

Женька – одна з головних героїнь. За сюжетом із початкових сезонів її пам’ятають як маленьку дівчинку, яка потім трансформувалася у складного підлітка. У сьомому сезоні вона буде вже дорослою дівчиною, яка перебуває у пошуках свого щастя та готова будувати родину.

Анна Кошмал із чоловіком Іваном
Ганна Кошмал із чоловіком

Подейкують, що за сюжетом Ганна Кошмал, вірніше за її героїню Євгена Ковальова, сама стане мамою. Поки подробиці цієї сюжетної лінії не повідомляється. Проте дівчина, згідно з задумом, вийде заміж за хлопця на ім’я Джек, з яким познайомилася у шостому сезоні Сватів.

Принаймні це лише неофіційна інформація, і дізнатися чи достовірна вона глядачі зможуть після офіційного виходу “Свати-7” на телеекрани.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.