Злата Огневич натякнула, кого обере у фіналі “Холостячки”

Вже незабаром публіка дізнається, кого ж холостячка Злата Огневич пустить у своє серце та своє життя. До фіналу залишилось два тижні.

Сама співачка та теледіва Злата Огневич скоро визначиться з вибором, і на всю країну оголосить із ким готова продовжувати стосунки. Співачка дуже хоче зробити правильний вибір, щоби в черговий раз не розчаруватися у стосунках.

Адже раніше в неї вже був неодноразовий жалюгідний досвід стосунків — чоловіки не могли оцінити її ступінь зайнятості, або на початку стосунків виявляли повагу та терпіння, а потім починали звинувачувати її у надмірній поглиненості своєю роботою. Загалом, на проект “Холостячка” на телеканалі СТБ Злата Огневич йшла з чистим бажанням зустріти своє кохання, і дівчина щиро вірить у те, що їй вдасться це зробити. А поки вся країна, затамувавши подих, стежить за тим, який вибір зробить красуня.

“Усього лише ДВА випуску Холостячки і фінал. Хто ж ВІН? Я зроблю помилку чи зроблю вірний вибір? Повірте, історія моя зворушлива, красива і драматична. із символом проекту — трояндою.

Після 10 випусків проекту залишилися троє чоловіків – Максим Тарапата, Андрій Задворний та Дмитро Шевченко. Тарапате 32 роки, він живе на два міста – Шанхай та Київ. Андрію Задворному 32 роки, він мешкає у Києві. Дмитру Шевченку 37 років, чоловік мешкає у Львові.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.