Комаров розповів, як виглядатиме його сімейна дача у Карпатах

Телеведучий Дмитро Комаров вирішив купити собі ділянку у гірському масиві Карпат. Проте будівництво ще не розпочало.

Телеведучий Дмитро Комаров зізнався – відвідавши практично всі куточки світу, розуміє, що його місце сили – це гори. І не просто гори, а й українські гори.

“В Україні ми навіть ділянку купили в Карпатах, і будуватимемо там будинок, тому ми заземляємось у Карпатах, зокрема. Тому що там енергія.. Вона йде, і ти її відчуваєш. Енергія Чорногорського хребта, Говерли, від взагалі спілкування з гуцулами, всієї цієї атмосфери. Я дуже люблю гори”, – заявив телеведучий Дмитро Комаров у своєму інтерв’ю Катерині Осадчій у програмі “Світське життя” на телеканалі 1+1.

На питання коли ж новосілля Комаров дав зрозуміти, що не скоро. Глава сімейства зазначив, що будівництво будинку мрії для нього з Олександрою Кучеренком сім’ї ще не почалося, оскільки він купив там ділянку і практично відразу ж поїхав на зйомки в Еквадор.

“Тому зараз уже фундамент не ставиться взимку. Тому я планую навесні, якщо в мене буде відрізок вільного часу, 2-3 місяці, то почну з фундаменту”, – зізнався чоловік моделі та телеведучої Олександри Кучеренко Дмитро Комаров.

Який за розміром буде особняк – для Комарова не так важливо. Говорить, величезний будинок не потрібен, буде відносно невелика дача. Але Дмитро пожартував, що картоплю на своїй гірській дачі садити не планує. Головні вимоги для нього – це велике панорамне вікно та вид на Чорногірський хребет.

“50-60 метрів. Кухня-студія, спальня, вікно в підлогу та гори. Ти прокидаєшся, дивишся, балдеєш”, – зізнається Дмитро Комаров, який об’їздив практично всю планету.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.