Фінал Холостячки: кого обрала Злата Огневич

Холостячка - один із найромантичніших телевізійних проектів України. Ось уже другий сезон у "жіночій" версії програми публіка уважно стежить над реаліями, які розгортаються у житті співачки та її потенційних обранців.

У фіналі другого сезону «Холостячки» співачка Злата Огневич прийняла обручку від бізнесмена Андрія Задворного.

Фінал Холостячки 2021
Фінал Холостячки 2021

Злата Огневич та 31-річний підприємець Андрій Задворний на останньому побаченні зайнялися дайвінгом. З Андрієм артистка також зазнала незабутніх емоцій під час парасейлінгу (політ на парашуті, який прикріплений тросом до катера).

На фінальній церемонії Огневич оголосила переможця проекту. Ним став Андрій Задворний. «Я дуже вдячна, що ти розкрився, але я не можу прийняти твою пропозицію», — звернулася до Дмитра Шевченка Злата. Учасник навіть не зміг попрощатися із Холостячкою. «Треба було їй подякувати. Просто порожнеча всередині. Хочеться поплакати», – сказав Дмитро.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.