Переможець Холостячки Андрій Задворний: біографія, кого та за що обрала Злата Огневич

Батьківщина Андрія Задворного – Латвія. Його батько був військовим, а мати - музичним керівником. Потім вони переїхали до України.

Інтригуюче шоу Холостячка 2 два тримало глядачів та шанувальників Злати Огневич у напрузі. Ніхто не здогадувався, кому віддасть перевагу і кому віддасть своє серце співачка.

Андрій Задворний переміг у шоу Холостячка 2. Злата Огневич, яка є талановитою та красивою українською співачкою, зупинила свій вибір на ньому.

Хто такий Андрій Задворний і чому Злата Огневич обрала його, – запитують шанувальники шоу.

Батьківщина Андрія Задворного – Латвія. Його батько був військовим, а мати – музичним керівником. Потім вони переїхали до України. Тут Андрій Задворний вступив до Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого у Харкові та закінчив його за спеціальністю юрист. Проте Андрій Задворний за своєю професією не працює.

Андрію Задворному 32 роки. Він є підприємцем – виробляє дерев’яні іграшки для дітей віком від 1-10 років.
Нині ці іграшки його фірма реалізовує нашій країні, проте Андрій Задворний планує їх продаж на ринки Канади, навіть Європи.
Андрій Задворний керує своєю фірмою, а іграшки роблять професіонали організації.

Обранець Злати Огневич раніше був одружений. У нього є донька, якій 6 років та її звати Кіра. Одружився Андрій Задворний, коли йому було 22 роки. Коли дівчинці виповнилося 1,5 роки вони з дружиною розлучилися.

До того як почати брати участь у шоу “Холостячка 2” Андрій Задворний мав стосунки з Вікторією, яка є спортсменкою з нашої країни.

Андрій Задворний дуже любить подорожі, а також літатиме на параплані. Додатково він приділяє увагу дайвінгу та боксу.

3 грудня 2021 року був фінал шоу Холостячка 2. Претенденти на руку Злати Огневич були такі: Роман Свечкоренко, Дмитро Шевченко та Андрій Задворний.
Проте Романов залишив шоу у 6 випуску, оскільки виявилося, що він офіційно не розлучений. Але в одинадцятому випуску він повертається перед фінальною частиною шоу.

Однак після довгих роздумів Злата Огневич віддала перевагу Андрію Задворному. Серцю не накажеш! Співачка зрозуміла, що він її суджений.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.