1+1 оголосив точну дату виходу “Свати 7”: прямо перед Новим роком

Шанувальники довгий час чекали, коли телеканал 1+1 нарешті скаже дату виходу серіалу "Свати 7". А телеканал навіть анонс показав, щоб зацікавити людей, але дату виходу тривалий час тримав у секреті.

Наразі стало відомо, що Свати 7 покажуть 20 грудня на телеканалі 1+1. Відомо, що початок запланований на 20.45. Це буде у понеділок. Тому прогнозовано, що більшість справжніх шанувальників жартів Івана Будько будуть прикуті до телеекранів, щоб нарешті побачити нові серії, на які мільйони телеглядачів чекали понад 10 років.

Ось що в коментарях до новини про вихід серіалу пишуть фоловери Інстаграм-блогу 1+1:

  • Нарешті Боже
  • Нарешті, а то вже два місяці реклама “скоро”
  • Ага. І знову перенесуть?
  • Абалдєть
  • Ура! Невже!!
  • Клас. Це найкраща новина
  • супер ..так довго чекали
  • Нарешті незабаром настало

За анонсом помітно, що “Свати” не зраджують своїм традиціям – в основі сюжету лежать щирі життєві ситуації, нехитрий гумор та нескінченні жарти одного з головних героїв – Івана Будько.

Іван та Валентина Будько у сьомому сезоні Сватів сильно змінилися
Іван та Валентина Будько у сьомому сезоні Сватів сильно змінилися

Видно, що весь акторський склад (практично) залишився тим самим. Раніше ходили чутки про те, що від участі у Сватах відмовилася Людмила Артем’єва, яка зіграла головну роль Ольги Миколаївни Ковальової, та Микола Добринін, який виконав роль Дмитра Буханкіна. Однак в анонсі сезону вони є, отже дана інформація була вигадкою.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.