Анонс “Свати-7”: серіал виходить вже за тиждень – чого від нього очікувати?

Телеканал 1+1 нарешті назвав реальну дату виходу улюбленого ситкому.

Нещодавно телеканал 1+1 зробив заяву, на яку глядачі чекали два місяці – нарешті назвав точну дату виходу останнього, сьомого серіалу Свати. Більше того, творці вирішили підігріти інтерес шанувальників соковитими анонсами, які явно змусять усіх сісти біля телевізора, щоб подивитись довгоочікуваний сезон.

Відомо, що у новому сезоні серіалу Свати дівчинка Женька, довкола якої розгорталося кілька попередніх сезонів, уже виросла. У неї вже зовсім інші турботи – неприготовлена їжа, неприбрана квартира, неоплачена комуналка та багато іншого. Хоча повороти сюжету Сватів не будуть такими банальними, навпаки – творці та сценаристи намагалися прописати ролі акторів так, щоб не впустити ту планку, яка була встановлена на попередні шість сезонів.

Серіал Свати – сюжет

Спочатку в основу сюжету заклали побутові непорозуміння та сварки між сватами на ґрунті виховання їхніх дітей та онуків. Тема була поверховою, але за результатами перших двох частин “Сватів” довела – попит справді є. Саме тому проект мав і має продовження.

Відомо, що сьомий сезон комедійного ситкому Свати стане фінальною точкою у цій історії, яка триває вже багато років. Дівчинка Женька, яку ми бачили в першій частині ще зовсім дитиною, виросла, тому історія добігла кінця. Але не варто засмучуватись, адже є ще на що подивитися.

Включайте телеканал 1+1 20 грудня о 20.45.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.