“Привіт, юність у чоботях”: що стало з акторами серіалу “Солдати” зараз?

Серіал "Солдати" за часів свого виходу був одним із найпопулярніших - його дивилися цілими сім'ями. Тому не дивно, що актори цього ситкому назавжди залишилися в серцях глядачів. Пропонуємо дізнатися, як змінилися найпам'ятніші персонажі.

Борис Щербаков – полковник/генерал-майор Павло Терентійович Бородін

Борис Щербаков - полковник/генерал-майор Павло Терентійович Бородін
Борис Щербаков – полковник/генерал-майор Павло Терентійович Бородін

Щербаков – один із найвідоміших акторів у всьому акторському складі на момент зйомок. Вже на той момент у нього на рахунку було понад сотню кіноробіт та театральних постановок. “Полковник Терентійович” яскраво підкреслив образ військовослужбовця у тодішньому кінематографі.

Олексій Маклаков – прапорщик Олег Миколайович Шматко

Олексій Маклаков - прапорщик Олег Миколайович Шматко
Олексій Маклаков – прапорщик Олег Миколайович Шматко

На момент зйомки у “Солдатах” чоловікові було 44 роки. Незважаючи на відносно пізній старт зйомок у кіно, він був легко і швидко навчаємо, і йому на “відмінно” вдалася роль. Крім того, його можна побачити в ролі Світлого мага Семена з “Нічної варти” та “Денної варти”, а також помітити в акторському складі фільму “Дві долі”. Проте його дізнаються саме за роль Шматка.

Павло Майков – капітан Павло Наумович Кудашов

Павло Майков - капітан Павло Наумович Кудашов
Павло Майков – капітан Павло Наумович Кудашов

Майков, звичайно, засвітився у серіалі Бригада, і був улюблений усіма за ролью “Бджоли”. На жаль, йому не вдалося вибратися з пастки актора однієї ролі. Проте свою роль у “Солдатах” він відіграв успішно. До речі, за роки після зйомок серіалу він майже не змінився — такий самий харизматичний і улюбленець жінок.

Ольга Фадєєва – медпрацівник, сержант Ірина Пилєєва

Ольга Фадєєва - медпрацівник, сержант Ірина Пилєєва
Ольга Фадєєва – медпрацівник, сержант Ірина Пилєєва

Фадєєва сподобалася всім чоловікам. Вона приваблива та харизматична як тоді, у медичному халаті на знімальному майданчику “Солдат”, так і зараз.

Пилєєва також брала участь у повнометражних картинах “Солдати. Привіт, рота, Новий рік!” та “Солдати. Новий рік, твою дивізію”.

Іван Моховиков – рядовий старлівець Кузьма Соколов

Іван Моховиков - рядовий старлівець Кузьма Соколов
Іван Моховиков – рядовий старлівець Кузьма Соколов

Це один із головних героїв серіалу “Солдати”, який назавжди залишився його символом. Моховіков виконав головну роль у всіх сезонах російської картини, який сподобався глядачам.

Зараз Іван продовжує акторську діяльність, знімаючись у кіно, та граючи також у театрі.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.