Покойтеся зі світом: кого з акторів “Сватів” не показали у 7 сезоні через смерть?

Наприкінці грудня 2021 року на телеекрани в Україні та Росії вийшов довгоочікуваний сьомий сезон телесеріалу Свати. Його знімали майже 7 років, а складнощі виникали з різних причин.

Володимир Турчинський

Володимир Турчинський
Володимир Турчинський

Не з’явився у фінальному сезоні Володимир Турчинський, відомий у співтоваристві артистів як Динаміт. Він грав епізодичну роль і з’явився в першому сезоні — був бізнесменом, який купив Женьці трубку світу в торговому центрі.

Галина Опанасенко

Галина Опанасенко
Галина Опанасенко

Не стало в період зйомок та актриси Галини Опанасенко, яка виконала роль Микитівни у 6 сезоні. У неї в Кучугурах була коза, яка, на думку Івана Будько та Митяя, могла передбачати результати матчів. Артистки не стало 9 серпня 2013 року – практично відразу після виходу шостого сезону “Сватів” на телеекрани.

Володимир Зельдін

Володимир Зельдін та Ольга Аросєва
Володимир Зельдін та Ольга Аросєва

Артист зіграв у кількох сезонах “Сватів” батька Ольги Миколаївни Ковальової. Проте його не стало. Тим не менш, у сьомому сезоні про нього все ж таки згадувалося — був епізод, коли Олександр Беркович сказав, що Ольга Миколаївна поїхала до батьків, і навіть дзвонив їй, запитати як справи у батьків. Щоправда, Зельдіна так і не показали.

Ольга Аросєва

Не стало і Ольги Аросєвої, яка виконала роль мами Ольги Миколаївни Ковальової, та була сценічною дружиною Зельдіна. Вони були чудовою парою, і за трагічним роком подій, у фінальному сезоні серіалу їм не судилося з’явитися.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.