Чи є дружина у Хаяла Алекперова і як вона виглядає? Біографія та особисте життя переможця “Битви екстрасенсів”

Хаял Алекперов є відомим екстрасенсом з Азербайджану, дивовижний дар якого дозволив йому двічі перемогти в українській версії шоу "Битва екстрасенсів".

Хаял Алекперов неодноразово доводив свої екстрасенсорні здібності. Завдяки їм він двічі переміг у “Битві екстрасенсів” і став постійним експертом шоу “Слідство ведуть екстрасенси”. Біографія Хаяла Алекперова досить насичена. Він народився 1979 року в азербайджанському місті Гянджа. Крім нього у його батьків ще двоє дітей, а молодша сестра Алекперова теж має магічний дар.

Мама Хаяла – вчитель математики, батько за освітою фізик та телемайстер. Як більшість людей науки, чоловік скептично ставився до паранормальних явищ і не вірив, що люди мають надприродні здібності. Важко йому було повірити й у те, що його син наділений особливим даром.

Чи є дружина у Хаяла Алекперова і як вона виглядає
Чи є дружина у Хаяла Алекперова і як вона виглядає

Алекперов розповідав, що вперше відчув надздібності в підлітковому віці. За словами Хаяла, він міг читати думки однокласників та передбачати деякі події. Колись йому наснився пророчий сон про те, що батько його однокласника помер. Він сумнівався, як вчинити, у результаті вирішив зателефонувати хлопчику і попередити, що може статися щось погане:

Набрав номер, і коли слухавку зняли, на тому боці я почув плач. Виявилося, рано-вранці батько сімейства потрапив в аварію

– розповідав Хаял в інтерв’ю для Телегіда .

Особисте життя Хаяла Алекперова: чи є у нього дружина

Переможець “Битви екстрасенсів” Хаял Алекперов про особисте життя не любить особливо говорити. Все через невдалі стосунки в юності, які зруйнувалися, коли в них влізли оточуючі. На особистому досвіді Хаял переконався, що плітки можуть поламати все, тому і не розповідає про серцеві справи.

З біографії Хаяла Алекперова у відкритому доступі відомо, що під час його військової служби він почав зустрічатися з дівчиною. Через неприємний інцидент, коли екстрасенс заступився за старого, якого били за спробу пройти кордон, його заарештували і він не міг відповідати на листи коханої. Не отримавши від нього відповіді, дівчина вирішила, що Хаял її покинув і незабаром вийшла заміж за іншого.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.