Лілія Ребрик приголомшила зміною стилю та зачіски: телезірка на новому місці у новому образі (ФОТО)

Після нетривалої перерви телеведуча Лілія Ребрик потрапила до рук професіоналів і зразу ж вирішила змінити свою зовнішність: зачіску та стиль одягу.

Упродовж багатьох років Ребрик була ведучою ранкового шоу на “Новому каналі”, але після його закриття телезірка залишилася без роботи. Окрім телебачення, Лілія працює в театрі, де бере участь у сучасних постановках та збирає аншлаги. У серпні Ребрик засвітилася на концерті “Дизель-шоу”, але про участь у новому проекті ведуча вважала за краще мовчати.

Лілія Ребрик стала ведучою нового ранкового шоу на телеканалі "Дім"
Лілія Ребрик стала ведучою нового ранкового шоу на телеканалі “Дом”

В Інстаграм-сторіс Лілія активно викладала кадри з гримерки під час підготовки до зйомок. На фото ведуча постала у новому образі: бежеві штани-палаццо ідеально підходять до шовкової блузи блакитного кольору. Увагу глядачів привернула укладка телеведучої. За літо волосся помітно відросло, професіонали закрутили його локонами і підняли від коріння, зробивши зачіску об’ємнішою. Ніжний нюдовий макіяж став завершенням стильного образу. Коментатори здебільшого раді, що побачать улюблену ведучу на телеекранах.

  • Нарешті знову побачимо Лілію на екрані! Це неймовірний та позитивний початок дня! Вітаю, це круто, чекаю з нетерпінням.
  • Вітаю! Так радію за вас, Лілю! Несіть щастя та чудовий настрій в ефірах для всієї України! Дуже нудьгували вже за вами! Хай буде легким початок!
  • Хай нова передача принесе насолоду, нові враження, знайомства! Успіхів у нових починаннях!

Деяким підписникам все ж таки не сподобалася новина:

  • Не сподівалася такого, Ви обрали ненависний мені канал! Ви також будете розмовляти бісівською?
  • Тепер ранок буде “руцькою”? Чи з такими субтитрами? Це ж російськомовний канал.
  • Анатоліча не вистачає.
  • А чому “Дом”? А не “Дім”?

Нагадаємо, що нещодавно Лілія Ребрик опублікувала архівні фотографії із українського Криму. Ведуча запевняє, що обов’язково приїде погостювати на острів, коли той повернеться до лона України.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.