Єгор Крутологов влаштував романтик із Вікторією Булітко на сцені “Дизель Шоу”: чуттєві фото у Мережі

Відео, що потрапило нещодавно до Мережі, захопило шанувальників своєю чуттєвістю та романтичністю. На кадрах актори з "Дизель Шоу" Вікторія Булітко та Єгор Крутоголов злилися у ніжному танці просто на сцені

Незважаючи на складну та лякаючу атмосферу, яка панує в кожному українському домі вже понад пів року повномасштабного вторгнення росії, команда “Дизель Студіо” продовжує вселяти у всіх надію. Так, артисти веселять українців та радують новими концертами, сценками та жартами. У новому концерті актори “Дизель Шоу” з’явилися на місці вигаданого блокпоста.

На новому концерті артисти з'явилися на місці уявного блокпоста
На новому концерті артисти з’явилися на місці уявного блокпоста

Кадрами зі знімків артисти поділилися на офіційній сторінці студії в Інстаграм. Так, на різних знімках зафіксовані актори, які грають свої ролі. Олександр Бережок із непорозумінням дивиться на предмет у своїх руках, а ще на одному фото українська телеведуча та актриса Лілія Ребрик лежить на підлозі. Загалом фотографії передають веселу атмосферу, яка панувала на новому концерті “Дизель Шоу”.

Друзі, уже сьогодні ви побачите нову патріотичну прем’єру «Дизель Шоу»! Вам точно цікаво, що ж було за лаштунками концертів. А тому просто зараз ми покажемо вам, що саме відбувалося за кадром нашого грандіозного шоу! Образи наших акторів зачарують вас із першого погляду. Розповідайте в коментарях, хто з героїв вам сподобався найбільше

, – Залишили артисти підпис під опублікованим постом.

Лілія Ребрик взяла участь у новому гумористичному виступі
Лілія Ребрик взяла участь у новому гумористичному виступі

У коментарях до фотографій підписники поділилися своїми емоціями від поста та нового концерту команди гумористів. Так, шанувальники залишили приємні слова та милі смайлики.

  • “Класні!”;
  • “Ураа, чекаємо з нетерпінням”;
  • “Ви просто найкращі”;

Проте найбільше уваги варто приділити знімку, на якому Єгор Крутоголов разом із Вікторією Булітко злилися у ніжному повільному танці прямо на сцені. Дівчина виглядає щасливою і посміхається, дивлячись кудись у зал. Проте, Крутоголов куди зосередженіше – чоловік не хоче відволікатися від прекрасної Булітко і млосним поглядом дивиться на дівчину.

Якби не було відомо про те, що Єгор Крутоголов давно одружений і щасливий зі своєю дружиною, то можна було б подумати, що це не просто акторська гра, а щирі почуття.

Шанувальників було захоплено ніжним танцем, який прямо на сцені виконали Вікторія Булітко та Єгор Крутоголов
Шанувальників було захоплено ніжним танцем, який прямо на сцені виконали Вікторія Булітко та Єгор Крутоголов

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.