Як склалася доля Холостяків після зйомок у шоу: Чмерковський покохав австралійку, а Михайлюк зрадив обраницю

Хоча всі приходять на реаліті-шоу "Холостяк" знайти своє кохання, не кожному це вдається. Дізнайтесь, як склалась доля 11 головних героїв культового шоку після завершення зйомок

За всю історію телевізійного проєкту 11 чоловіків шукали в “Холостяку” кохання всього свого життя. Хоча зараз кожен по-своєму щасливий, не кожному вдалось зберегти хороші стосунки із фіналістками одинадцяти сезонів телепроєкту. У нашій підбірці дізнайтесь, що сталось з кожним з Холостяків після завершення зйомок проєкту.

Максим Чмерковський

Найперший Холостяк Максим Чмерковський
Найперший Холостяк Максим Чмерковський

Найпершим Холостяком в історії українського реаліті-шоу став одесит Максим Чмерковський. У фіналі чоловік обрав Олександру Шульгіну, проте пара швидко “розбіглась” різними дорогами.

Холостяк переїхав до США, де побрався із танцівницею з Австралії. Зараз вони виховують маленького сина.

Френсіс Романов

Френсіс Романов
Френсіс Романов

Продюсери “Холостяка” вирішили виповнити мрію мільйонів дівчат – запросили на реаліті-шоу справжнього британського принца. У фіналі Френсіс обрав Олену з Запоріжжя, а закохані встигли побратись. Через пів року шлюб розпався, а “принц на білому коні” відправився на батьківщину, де взяв участь в ще одному реаліті-шоу.

Андрій Іскорнєв

Андрій Іскорнєв
Андрій Іскорнєв

Цей холостяк став найскандальнішим в історії телепроєкту, а за короткий період часу встиг закрутити роман із чотирма жінками. На зйомках шоу Андрій мав інтимні стосунки з Яною Станішевською, яка навіть від нього завагітніла, проте зіштовхнулась з викиднем.

Переможницею проєкту стала Аня Козир, але вона покинула Іскорнєва після того, як дізналась про роман із Яною. Ірина Скорикова завжди підтримувала Андрія, тому деякий час у них були стосунки. Проте, холостяк покинув дівчину заради свого давнього кохання Ірени.

Костянтин Євтушенко

Костянтин Євтушенко
Костянтин Євтушенко

Його серце підкорила Анна Селюкова, проте дуже скоро пара розійшлась. Виявилось, що під час шоу він зустрічався зі спортсменкою Наталією Добринською, з якою пізніше одружився. Зараз пара разом виховує доньку та сина.

Сергій Мельник

Сергій Мельник та Марина
Сергій Мельник та Марина

Своєю зовнішністю холостяк одразу підкорив усіх учасниць, проте його фавориткою швидко стала Марина. Саме вона і перемогла в шоу, проте пара зустрічалась недовго. За визнанням переможниці Холостяка, їхні стосунки зіпсувались після того, як футболіст Мельник перейшов працювати в інший клуб.

Іраклі Макацарія

Іраклі Макацарія
Іраклі Макацарія

Грузинський бізнесмен у фіналі шоу віддав перемогу студентці Альоні Лесик. Через дев’ять місяців пара розлучилась. Причиною, за визнанням дівчини, стало те, що її чоловік припинив нею цікавитись.

Дмитро Черкасов

Дмитро Черкасов
Дмитро Черкасов

Ліда Немченко одразу сподобалась чоловікові, проте дівчина розбила серце холостяка. Незважаючи на це, Дмитро Черкасов знайшов свою половинку і побрався із Олександрою. Зараз пара виховує двох дітей.

Рожден Анусі

Рожден Анусі
Рожден Анусі

Його серце “викрала” учасниця Іванна, проте після закінчення зйомок шоу дівчина швидко повернула вкрадене власникові. Пара швидко розірвала свої стосунки, а зараз про Холостяка нічого невідомо.

Нікіта Добринін

Микита Добринін
Микита Добринін

Історія 9-го сезону “Холостяка” стала однією з найкрасивіших та найщасливіших. Фіналісткою сезону стала Даша Квіткова. Зараз закохані перебувають у шлюбі й виховують свого первістка. У вересні цього року пара повінчалась.

Максим Михайлюк

Максим Михайлюк та його нинішня дівчина
Максим Михайлюк та його нинішня дівчина

У фіналі шоу Холостяк обрав Дашу Ульянову, проте пара швидко розбіглась, адже дівчина виявила, що під час зйомок проєкту пілот Михайлюк мав близькість із однією з учасниць шоу. Втім, зараз Максим зустрічається з моделлю Дашою Хлистун.

Михайло Заливако

Михайло Заливако та Анна Богдан
Михайло Заливако та Анна Богдан

Переможницею 11-го сезону стала Анна Богдан. Проте, довго пара разом не була. У червні поточного року дівчина повідомила, що вони прийняли важке, але остаточне рішення – Заливако та Богдан розлучились.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.