Решетнік шукає “Холостячку” у новий сезон реаліті-шоу: хто стане наступною – Нікітюк, Астаф’єва чи Кароль?

Усі з нетерпінням чекають на прем'єру нового сезону культового реаліті-шоу "Холостячка". Григорій Решетник порадився з підписниками, кого краще запросити головною героїнею у третій сезон

В Україні не так давно стартував спін-офф любовного реаліті-шоу “Холостяк”. У першому сезоні головною героїнею відомого телепроєкту стала українська акторка Ксенія Мішина. Передача миттєво отримала широку популярність, тому продюсери вирішили продовжити шоу на наступний сезон.

2021 року Холостячкою стала співачка Злата Огнєвіч. Артистка завоювала не меншу популярність, а за новими випусками другого сезону телепроєкту слідкували мільйони українців. Цього року зйомкам та трансляції “Холостячки” завадило повномасштабне вторгнення росії на територію України, проте глядачі вже засумували за новими серіями, які з легкістю можуть відволікти від усього поганого, що відбувається навколо.

Український телеведучий Григорій Решетник, який веде програми “Холостяк” і “Холостячка” на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм натякнув на прем’єру нового сезону культового любовного реаліті-шоу, а також порадився зі своїми підписниками, кого ж варто запросити у якості головної героїні 3 сезону проєкту.

Хто ймовірно стане “Холостячкою” у новому сезоні?

Григорій Решетник опублікував знімок, на якому в руках тримає табличку з написом “Холостячка”, а в описі до публікації написав: “Допоможіть знайти! Хто зараз може бути [холостячкою]?”. Прихильників легендарного шоу не треба було довго вмовляти поділитись своїм баченням нового сезону проєкту – підписники Решетника одразу зазначили в коментарях імена того, кого хочуть бачити новою чоловічою “спокусницею”.

  • Не дивно, але найбільше голосів набрала Леся Нікітюк. Вже дуже давно українська аудиторія пропонувала продюсерам “Холостячки” зробити головною героїнею Лесю Іванівну – ведучу з гумором.
  • Окрім того, коментатори запропонували подумати над кандидатурою Даші Астаф’євої, проте найуважніші фанати нагадали: дівчина сама зізнавалась, що під час війни їй вдалось знайти “того самого” – зараз вона не самотня.
  • У коментарях також лунало ім’я Тіни Кароль – деяким підписникам Григорія Решетника здалось, що відома українська співачка могла би стати непоганою кандидаткою на звання нової Холостячки.

Зробіть хоч 4 претендентки на вибір, а ми проголосуємо. Зараз ніхто не стежить за особистим життям знаменитостей, і я наприклад гадки не маю, хто холостячка

– запропонувала альтернативу одна з коментаторів.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.