Битва лисих кварталівців: хто головна “більярдна куля” 95 Кварталу – Женя Кошовий, Юра Ткач чи Юра Великий

Резиденти відомого українського гумористичного шоу "Квартал 95" мають чимало секретів. Хто з лисих кварталівців найбільш популярний – Євген Кошовий, Юра Ткач чи Юра Великий?

Відоме українське гумористичне шоу “Квартал 95” ледве не з перших випусків зацікавило аудиторію. Актори-гумористи швидко завоювали популярність та прихильність телеглядачів. Тепер відомі резиденти тішать своїх прихильників не лише на сцені, але і в реальному житті. За що ж українці люблять найвідоміших лисих кварталівців? Читайте цікаві факти про Кошового, Ткача та Великого й вирішуйте самостійно!

Євген Кошовий

Цікаві факти про актора Євгена Кошового
Цікаві факти про актора Євгена Кошового

Батьки відомого українського гумориста були проти того, щоб він ставав коміком чи актором. Втім, Євген Кошовий не зрадив свою мрію та нині є одним із найбільш відомих артистів в українському шоубізнесі. Батьки майбутньої знаменитості хотіли, аби той працював на заводі в рідному місті Алчевськ. При цьому татові та матері Кошового було все одно, ким їхній син працював би, головне – на заводі.

Хоча в юності на голові зірки було чимало волосся, вперше він став лисим ще 2002 року. Тоді артиста поголили для участі в КВК. Кошовий пригадує, що цей день він запам’ятав на все життя.

Юрій Ткач

Цікаві факти про актора Юрія Ткача
Цікаві факти про актора Юрія Ткача

Відомий актор-гуморист в дитинстві мав цікаві захоплення. Юрій Ткач полюбляв заняття спортом і танці. За часи свого навчання в школі майбутній артист змінив три навчальних заклади. Після випуску Юрій Ткач отримав дві вищи освіти – він має диплом конструктора-механіка, а також вивчився на економічному факультеті.

В Юрія Ткача досі залишається мрія про вступу до університету для здобуття третьої освіти. Артист хотів би стати кваліфікованим актором з дипломом.

Юрій Великий

Цікаві факти про актора Юрія Великого
Цікаві факти про актора Юрія Великого

Актор “Кварталу 95” Юрій Великий відомий своїми пародіями. Поза сценою артист полюбляє займатись моделюванням кораблів. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Юрій Великий часто показує результати свого хобі.

Хоча з самого дитинства майбутня зірка захоплювалась гумором та творчою діяльністю в школі, ближче до свого випускного він зацікавився юридичною справою. Вищу освіту артист отримував у Одеській морській академії.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.