Чим після фіналу займаються учасники “Голосу країни” з команд Кароль, Винника та інших: як склалася доля

Завдяки відомому телешоу "Голос країни" українці дізнались про велику кількість талантів. Читайте у нашому матеріалі, що сталось з учасниками вокального змагання після зйомок

На знімання відомого телешоу “Голос країни” приходять абсолютно різні люди. Хтось став відомим задовго до участі у вокальному змаганні, а комусь популярність принесла сама телепередача “Голос країни”. Втім, які б люди не приходили на шоу, кожен з них покидає проєкт зі своєю фан-базою. Якщо вам було цікаво, чим займаються ваші улюблені учасники з “Голосу країни”, то пропонуємо прочитати матеріал “Однієї хвилини”.

Юлія Тимочко

Юлія Тимочко з команди Тіни Кароль
Юлія Тимочко з команди Тіни Кароль

Жителька Рівненщини здобула популярність завдяки своєму неймовірному голосу та харизмі. Після участі в “Голосі країни” співачка продовжила свою кар’єру та систематично тішить своїх прихильників релізами нових пісень. У травні цього року Юлія Тимочко презентувала ремікс на свою пісню “Так”, яка дуже сподобалась слухачам.

Еліна Іващенко

Еліна Іващенко з команди Олега Винника
Еліна Іващенко з команди Олега Винника

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм фаворитка співака Олега Винника розповіла, що останні чотири з половиною місяці вона провела на кораблі. Учасниця “Голосу” зізналась, що в морі вона працювала, втім не розповіла, ким. Артистка зовсім скоро повертається додому.

Юлія Вітранюк

Юлія Вітранюк з команди Тіни Кароль
Юлія Вітранюк з команди Тіни Кароль

Учасниця одинадцятого сезону “Голосу країни” Юлія Вітранюк після завершення знімання в телепроєкті продовжила будувати свою кар’єру. Нині фолькльористка співає в двох гуртах – “Authentix” та “ZGARDA”. Крім того, дівчина активно подорожує та насолоджується молодістю.

Сергій Лазановський

Сергій Лазановський з команди Наді Дорофєєвої
Сергій Лазановський з команди Наді Дорофєєвої

Переможець одинадцятого сезону телешоу “Голос країни” у свої 27 років може похвалитись дуже успішною кар’єрою. Артист виступає під псевдонімом Ridnyi, а крім вокалу також працює диктором, актором та телеведучим.

Олександр Слободяник

Олександр Слободяник з команди Монатіка
Олександр Слободяник з команди Монатіка

Учасник телепроєкту “Голос країни” більше відомий як Саша Таб. Артист з 2011 року будує свою вокальну кар’єру. Починав співак з участі в гурті “Сальто назад”, а 2021 року вирішив скористатись нагодою та взяти участь в “Голосі”. Наступного року артист переміг у Євробаченні 2022 у складі команди “Kalush Orchestra”.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.