У Мережі розсекретили нову переможницю “Холостяка”: відомо, кому Алекс Топольський віддав своє серце й обручку

Ледве не одразу ж після прем'єри першого випуску нового сезону реаліті-шоу "Холостяк" стало відомо, хто ж з учасниць є новою переможницею – дівчина показалась на фото з обручкою

Тільки нещодавно телеглядачі познайомились з новими учасницями дванадцятого сезону реаліті-шоу Холостяк, а на днях допитливі шанувальники з’ясували, хто з дівчат став переможницею телешоу. Так, наречена Топольського “засвітилась” в Мережі на фото в одному з американських міст – там мешкає Топольський.

Кадри з першого випуску нового сезону культового реаліті-шоу про кохання “Холостяк” з бізнесменом Алексом Топольським

Переможниця “Холостяк-12”: що відомо?

Телеглядачі з нетерпінням чекали на прем’єр першого випуску нового сезону “Холостяка”. Спершу довгоочікувану прем’єру перенесли через початок повномасштабної війни, а вдруге дату виходу в ефір першого випуску перенесли через “технічні проблеми”.

Попри те, що нині мало відомо про те, як розвиватиметься сценарій проєкту далі, найуважніші шанувальники вже дізнались потаємне – у Мережі викрили переможницю дванадцятого сезону реаліті-шоу. Так, харків’янка Саша “засвітилась” в американському місті, де мешкає Алекс Топольський.

Шанувальники помітили, що дівчина мешкає там, де і Алекс Топольський, й вирішили, що Олександра стала нареченою Холостяка
Шанувальники помітили, що дівчина мешкає там, де і Алекс Топольський, й вирішили, що Олександра стала нареченою Холостяка

Після прем’єри нового випуску мало хто з глядачів встиг обрати свою власну фаворитку. Для того, аби зрозуміти, хто з дівчат імпонує, потрібно переглянути принаймні декілька випусків. Втім, на це часу не вистачило – в Мережі з’явилось відео з ймовірною переможницею нового сезону реаліті-шоу “Холостяк”.

Шанувальники припускають, що нареченою Алекса Топольського стане учасниця з Харкова, на ім’я Саша. Олександра захоплюється духовним розвитком та медитаціями, а також займається спортом.

Шанувальники припускають, що серце Алекса Топольського завоювала 25-річна харків'янка Олександра
Шанувальники припускають, що серце Алекса Топольського завоювала 25-річна харків’янка Олександра

25-річна Олександра з Харкова розсекретила сама себе: на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм дівчина активно публікує фотографії з США та в геолокації позначає різні американські міста. Так, учасниця реаліті-шоу “Холостяк” мешкає там, де і Алекс Топольський, саме тому шанувальники запідозрили, що саме вона стала його обранкою.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.