Ким працюють “Жінки 95 Кварталу”: дружина продюсера Ганна Саліванчук, Ксенія Кошова, Ірина Пікалова

Про акторів та продюсерів гумористичного телешоу "Кварталу 95" відомо багато, проте їхні, не менш талановиті, дружини залишаються "за спинами" популярних чоловіків

Відомі українські актори та продюсери з “Кварталу 95” здобули свою популярність почуттям гумору. Українці прекрасно знають, як виглядають, чим займаються та що полюбляють Євген Кошовий, Олександр Пікалов та Олександр Божков. Проте, мало хто замислюється над тим, хто ж їхні дружини. Зазначимо, що кохані українських знаменитостей не менш талановиті та цікаві особистості, ніж їхні чоловіки.

Ганна Саліванчук

Ганна Саліванчук зі своїм чоловіком Олександром Божковим
Ганна Саліванчук зі своїм чоловіком Олександром Божковим

Стовідсотково кожен українець бачив Ганну Саліванчук принаймні раз. Відома українська акторка знімалась у великій кількості популярних українських та не тільки стрічок. Найбільше Саліванчук запам’яталась прихильникам ролями в “Поверненні Мухтара”, “Сватах”, “Три сестри”, “Одного разу під Полтавою”.

Поза камерою артистка доволі романтична особистість. В одному з інтерв’ю вона зізнавалась, що вважає себе “однолюбкою”, адже 30 років залишалась самотньою. Причиною цьому стало те, що в юності Ганна Саліванчук пережила розчарування в кохані.

Ксенія Кошова

Подружжя Євгена та Ксенії Кошових
Подружжя Євгена та Ксенії Кошових

Дружина відомого українського гумориста та громадського діяча Ксенія Кошова може похвалитись цікавим минулим. Раніше вона займалась танцями, а тепер відкрила бізнес – власний бренд одягу. Раніше на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм “дружина лисого з Кварталу” зізналась, що вона разом зі своїми колегами відкрила цех з пошиття одягу.

Дизайнер Ксенія Кошова повідомила, що разом з іншими спеціалістами вони створюють одяг для дітей та дорослих. За словами зіркової дружини, вони виконують абсолютно різні замовлення та намагаються догодити бажанням усіх замовників.

Ірина Пікалова

Колишня дружина Олександра Пікалова Ірина
Колишня дружина Олександра Пікалова Ірина

Олександр та Ірина Пікалові прожили в шлюбі 18 років, після чого колишні закохані повідомили про своє розлучення. Про особисте життя колишньої дружини відомого актора та продюсера “95 Кварталу” відомо мало. Ірина Пікалова часто їздила в гастролі разом зі складом українського гумористичного проєкту, проте багато часу вона приділяла вихованню спільного з Олександром сина.

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".