Популярне шоу “Холостяк-12” з Алексом Топольським і Решетніком приголомшує кількістю ляпів: дивимося уважно

Дивно, що програма, в якій дівчата в'ються навколо одинака, називається "Холостяк". Їй би швидше підійшла назва "Жигало" чи "Донжуан". Це не єдина невідповідність у реаліті-шоу. Розбіжностей тут можна віднайти цілу купу.

Головний герой Олександр Топольський мешкає в Америці, відпочиває 365 днів на рік і поводиться доволі фривольно з дівчатами, що його оточують.

Алекса Топольського, який вміє розмовляти українською, записали російською, а потім дублювали

Першочерговим стервом на проєкті стала Вікторія. Вона акторка і чудово впоралася зі своєю роллю. Щоправда, при цьому дуже мило посміхається. Нестиковочка. А ще дівчина розповідає, що вона абсолютно не вживає спиртних напоїв. Та під час застілля її бокал завжди наповнений червоним вином, тоді як в інших дівчат воно біле. І напій з часом потроху випаровується.

Дубляж і мінералка

Шоу було відзняте до 24 лютого, і тоді СТБ заплющувало очі на мову, яка звучить у кадрі. За 12 сезонів усі холостяки говорили російською, а дівчата могли обирати мову спілкування за власним бажанням. Коли все кардинально змінилося, довелося робити дубляж, щоб перевести все на українську. Виявилося, що Алекс чудово розмовляє солов’їною без будь-якого акценту. Чого не робив цього раніше? Напевно, продюсери так забажали. Тепер звучить у кадрі чужим голосом.

У кадрі Холостяка тільки двоє чоловіків – Алекс Топольский і Григорій Решетник

Юлю, дівчину з Тернопільщини, теж навіщось дублювали. Зате коли вона подає бажання холостяку, то там написано російською: “Танец медленный”.

З монтажем теж трішки напартачили. У другому випуску показали побачення Алекса з Медузою. Під час спортивних занять, звісно, хочеться пити. І наш герой в рамках рекламної інтеграції бере пляшечку негазованої “Карпатської джерельної”. А коли відкорковує, то водичка дивним чином перетворюється на ту, що з бульбашками. Дівчина бере пляшечку в руки, але так, щоб добре було видно назву напою. Ви ще досі вірите у романтику на шоу?

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.