Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко та Євген Сморигін 12 років разом: важлива дата у пари гумористів

Відомі українські гумористи цього року відзначають доволі важливу для своїх стосунків дату. Євген Сморигін та Вікторія Булітко святкують 12 років разом

Українські гумористи, які здобули свою популярність на сцені “Дизель Шоу” цього року відзначають 12 років разом. Євген Сморигін та Вікторія Булітко виступають в дуеті з 2010 року – ця дата назавжди закарбувалася у їхній біографії.

Сморигін та Булітко разом 12 років разом

Відомі українські коміки та актори вперше зустрілись дуже давно. Булітко та Сморигін вперше зіграли в дуеті цілих 12 років тому – відтоді між колегами панує міцна та справжня дружба. Вікторія Булітко неодноразово згадувала в інтерв’ю, як вдячна своєму напарнику та товаришу. Для української актриси не існує колеги-чоловіка, з яким їй було б комфортніше працювати разом.

Євген Сморигін своєю чергою так само висловлюється про Вікторію Булітко. Білорус, який нещодавно зробив перші кроки для отримання українського громадянства, зізнається, що йому дуже подобається працювати на одній сцені з Булітко. Крім того, в одному з інтерв’ю Вікторія зізнавалась, що саме завдяки Євгену Сморигіну потрапила на проєкт “Дизель Шоу”.

Євген Сморигін та Вікторія Булітко
Євген Сморигін та Вікторія Булітко

За зізнанням актриси, він “замовив” за неї слівце. Коли продюсери запитали пораду в Сморигіна, той зазначив, що краще за Віку Булітко на жіночу роль у “Дизель шоу” не підійде ніхто.

Особисте життя Вікторії Булітко

Поза сценою й українська акторка, і її зірковий колега мають особисте життя. Вікторія Булітко в цьому плані не дуже говірка, тому її шанувальникам про обранця кумира відомо мало. У коментарях для журналістів зірка неодноразово зізнавалась, що її серце зайняте, втім розкривати особистості свого коханого не захотіла.

Схоже, що знаменитість керується приказкою “Щастя любить тишу”, тому надає перевагу мовчати про коханого чоловіка.

Особисте життя Євгена Сморигіна

Український актор білоруського походження має щасливу сім’ю та кохану дружину. Зі своєю майбутньою коханою знаменитість познайомився в українській столиці. Лідія виявилась сусідкою Євгена Сморигіна. Випадкове знайомство переросло у дружбу, а потім у романтичні стосунки. Нині Євген та Лідія — батьки трьох дітей, вони виховують двох синів та доньку.

Євген Сморигін зі своєю сім'єю
Євген Сморигін зі своєю сім’єю

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.