Ким працюють жінки “Україна має талант”: Ліліана Яма, Олександра Кондратюк, Марина Боржемська-Узелкова

Відомий український телепроєкт вражає не лише учасниками, а й суддями – особливо цікаво дізнаватись про особисте життя їхніх дружин. То чим займаються їхні кохані?

Культове українське шоу талантів вже не один рік приваблює телеглядачів. Українці з захопленням спостерігають не лише за учасниками телепроєкту та розвитком їхньої кар’єри, а й за особистим життям журі та їхніх сімей. Отож, розберімося, ким працюють дружини найвідоміших суддів “Україна має талант”?

Ліліана Яма

Зіркове сімейство Влада Ями
Зіркове сімейство Влада Ями

Знамениту пару танцюристів вважають однією з найспортивніших в усій Україні. І Влад, і його кохана Ліліана займаються спортом – хореографією, а також активно пропагують своїм шанувальникам та підписникам здоровий спосіб життя.

За освітою дружина українського танцюриста – викладачка географії, проте в певний момент стала універсальним асистентом свого чоловіка. Ліліана Яма допомагала в організації та адмініструванні, була помічником та стилістом свого чоловіка.

Нині зіркова дружина займається домогосподарством та вихованням сина, а також позиціює себе як блогера.

Олександра Кондратюк

Кохана відомого українського шоумена Ігоря Кондратюка
Кохана відомого українського шоумена Ігоря Кондратюка

Зі своєю коханою Ігор Кондратюк познайомився на роботі – тоді вони разом працювали на одному українському каналі. Про зустріч з майбутньою дружиною Ігор Кондратюк згадує з теплом. Телеведучий пригадує, що кохана захопила його своїми поглядами на життя, втім вони доволі довго приглядались одне до одного.

За освітою Олександра Кондратюк, а у дівоцтві – Городецька, бухгалтер. Жінка є однією з небагатьох представниць зіркових дружин, які працюють саме за спеціальністю. Нині дружина відомого українського шоумена працює разом зі своїм чоловіком – вона його фінансовий директор.

Марина Боржемська-Узелкова

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова
Колишня дружина В’ячеслава Узелкова

Марина Боржемська, в колишньому Узелкова, працює фітнес-тренеркою, а також допомагає людям підібрати правильний раціон. Про спорт і здоров’я зірка знає все, втім навчалась вона на зовсім іншій спеціальності.

Марина Боржемська навчалась у Вінницькому педагогічному університеті й здобула диплом на факультеті музики і народознавства. Те, що знаменитість працює не за спеціальністю, не заважає їй самостійно створювати навколо себе магічну атмосферу.

Екскохана відомого українського спортсмена, за натурою, є дуже творчою людиною. Можливо, саме це вплинуло на її успіх в обраній професії, адже навіть до дієт та тренувань Марина Боржемська підходить з особливим творчим ентузіазмом.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?