Глядачі втратять дар мови, дізнавшись реальний вік Фродо з “Володаря перснів”: скільки років Елайджа Вуду

Глядачі запам'ятали американського актора за роллю в культовому фільмі "Володар перснів", у якій він виглядав дуже і дуже молодо. Скільки ж насправді знаменитості років?

Відомий американський актор підкорив глядачів з першого погляду. На телеекранах знаменитість здобув найбільше визнання завдяки ролі Фродо у “Володарі перснів”. На момент знімання першої частини серії фільмів акторові було всього 20 років, але час пройшов, Елайджа Вуд встигнув знятись в інших успішних картинах та подорослішати. Скільки американцю років зараз та чим може здивувати його фільмографія?

Цікаві факти з біографії Елайджі Вуда

  • Цього січня знаменитість відсвяткував свій 41 день народження – Елайджа Вуд народився 28 січня 1981 року в американському штаті Айова. Його зріст складає 168 сантиметрів, а в сім’ї, окрім Елайджі, є ще дві дитини.
  • Вперше актор з’явився на телеекранах у віці 8 років. 1989 року хлопчик пройшов кастинг на епізодичну роль до фільму “Назад у майбутнє 2”. Тоді ще ніхто навіть не здогадувався, що він стане відомим та талановитим актором.
Елайджа Вуд у ролі Фродо
Елайджа Вуд у ролі Фродо
  • Через рік хлопчина знову зіграв у фільмі – тоді йому було вже 9 років, а кіноексперти вперше звернули увагу на таку молоду зірку. Більш того, саме після знімання у фільмі “Авалон” Елайджу Вуда визнали найталановитішим актором його віку за всю історію Голлівуду.
  • Втім, актором знаменитість мріяв стати не завжди. До того, як американець у дитинстві з’ясував, що полюбляє займатись акторською діяльністю, він хотів стати секретним агентом.
  • Захоплюється Елайджа Вуд не лише кінематографом, а й музикою. У колекції відомого актора понад тисяча музичних дисків різного жанру. До того ж він професійно займається вокалом та вміє дуже гарно грати на фортепіано.

Які фільми з Елайджею Вуду варто подивитись?

“Крижаний вітер” 1997 року розповідає про сімейні проблеми. У фільмі американець зіграв підлітка, у родині якого відбувається справжня драма. У цьому фільмі епізод з Елайджею Вудом визнали найреалістичнішим зображенням зніяковілості під час підліткового дорослішання.

Елайджа Вуд у фільмі "Звір у його голові"
Елайджа Вуд у фільмі “Звір у його голові”

“Звір у його голові” 2021 року. Сюжет цього фільму взятий з реального життя – він розповідає про розмови аналітика ФБР з серійним вбивцею Тедом Банді. Кінострічку вважають наймоторошнішою розповіддю про серійних вбивць після фільму “Мовчання ягнят”.

“Урочистий фінал” 2013 року варто подивитись хоча б заради того, аби помилуватись ідеальною акторською грою відомого актора. Елайджа Вуд зміг передати весь спектр емоцій людини, якій погрожують вбивством.

Схожі статті

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.