Те, що відбувається на “Холостяку” – постанова: фани запідозрили, що Топольський залишає подарунки дівчат собі

Навколо українського реаліті-шоу продовжують закипати справжні пристрасті. Цього разу шанувальники запідозрили, що Топольський насправді не віддає дівчатам подарунки

Останнім часом навколо “Холостяка” вирує все більше й більше неприємних подробиць. Так, колишні учасниці українського телепроєкту звертають увагу не неналежну поведінку телеведучого та головного героя, а також неолюдське ставлення до дівчат на шоу. Цього разу шанувальники самі запідозрили, що на реаліті-шоу все не так добре, як може здаватись.

Так, у мережі публіка висловила своє занепокоєння тим, що насправді головний герой нового сезону “Холостяка” Алекс Топольський лише вдає, що дарує дівчатам подарунки, хоча насправді він залишає їх собі. Що стало причиною для таких висновків?

Алекса Топольського звинувачують у брехні учасницям шоу та шанувальникам
Алекса Топольського звинувачують у брехні учасницям шоу та шанувальникам

Алекс Топольський не віддає подарунки учасницям

Нещодавно шанувальники реаліті-шоу звернули увагу на те, що Алекс Топольський нібито обманює учасниць телепроєкту та хоче ввести в оману і телеглядачів. Причиною для таких висновків стало побачення з Юлею “Медузою”, на якому підприємець подарував дівчині шикарні сережки. Дівчина вирішила не мовчати, а одразу відповісти на всі запитання й пояснити, чи дійсно Алекс Топольський обманює дівчат на “Холостяку”.

Під час побачення в шостому випуску головний герой нового сезону відомого телепроєкту подарував дівчині красиві сережки. Юлія прийняла подарунок – коштовний аксесуар з перлинами та діамантами. Втім, пізніше найуважніші з шанувальників помітили, що дівчина вже з’являлась у такій же прикрасі до побачення з Топольським. Саме це стало причиною, чому публіка звинуватила чоловіка в спробі обманути фанатів і учасниць.

Учасниця нового сезону реаліті-шоу “Холостяк” відповіла на всі докори в бік Топольського

Дівчина зазначила, що дві пари сережок – це абсолютно різні прикраси. У захист Алекса Топольського Юлія “Медуза” додала дві фотографії. На першому кадрі було зображено знаменитість у сережках, які вона носила у найпершому випуску на знайомстві з Алексом. Друга фотографія показувала прикрасу, яку їй подарував Холостяк. Сережки й дійсно виявились схожими, проте це були два різні аксесуари.

Юлія довела, що Алекс нікого не обманює
Юлія довела, що Алекс нікого не обманює

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!