До “кварталівців” далеко: Катерина Кістень, Стас Боклан, Анна Кошмал та інші маловідомі актори “Слуги народу”

Одного часу український телесеріал "Слуга народу" здобув шалену популярність. Чим після завершення знімання телепроєкту займаються маловідомі актори?

“Слуга народу” свого часу став успішним телепроєктом, який привернув увагу мільйонів українців. У серіалі знялось чимало акторів, яких, попри талант та великі амбіції, знає мало людей. Розповідаємо про них найцікавіше.

Катерина Кістень

Катерина Кістень
Катерина Кістень

42-річна українська актриса почала свою професійну діяльність 1992 року. Відтоді зірка зіграла чимало ролей на сцені театру, а також стала героїнею багатьох українських стрічок. Після початку повномасштабної війни акторська діяльність Катерини Кістень, як і багатьох її колег, зупинилась. Проте, у червні цього року Об’єднання Українських Продюсерів повідомило, що запустило знімання нової воєнної драми з елементами фентезі.

Однією з героїнь стрічки стала Катерина Кістень. На одному знімальному майданчику з актрисою також працюють Єлизавета Зайцева, Олександр Рудинський, Олеся Жураківська та інші.

Анна Кошмал

Анна Кошмал
Анна Кошмал

Українська актриса здобула популярність завдяки зніманню в серіалі “Свати”. Від прем’єри першої серії пройшло чимало часу. Тепер Анна Кошмал – відома актриса, яка активно займається професійною діяльністю, а також блогерством. На особистій сторінці знаменитість часто розповідає шанувальникам, що відбувається в її житті.

Про нинішню професійну діяльність артистка не розповсюджується, проте чітко окреслює свою позицію. Так, Анна Кошмал повідомила, що більше не збирається зніматись у російських стрічках.

Станіслав Боклан

Станіслав Боклан
Станіслав Боклан

Цьогоріч Заслужений артист України відсвяткував 62-й день народження. До початку повномасштабного вторгнення Станіслав Боклан активно знімався в українському кіно та серіалах, а також був суддею в гумористичному проєкті “Ліга сміху”.

Втім, після 24 лютого його акторська діяльність була поставлена на паузу. Так, нині знаменитість залишається в Україні та активно веде інформаційну діяльність на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Анастасія Чепелюк

Анастасія Чепелюк
Анастасія Чепелюк

Молода та маловідома акторка відома епізодичними ролями в українському кінематографі. Схоже, що після початку повномасштабного вторгнення Чепелюк вирішила вирушити зі своєю дитиною за кордон. На особистій сторінці зірки в соціальній мережі Інстаграм іноді з’являються фотографії, проте без описів або ж коментарів.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.