Чому Геля весь час мовчала в “СВ-шоу” Вєрки Сердючки, і чим Радмила Щоголєва займається зараз

У доінтернетні часи єдиною розвагою для українців були телепередачі. Тому всі з нетерпінням очікували показу "СВ-шоу". З задоволенням споглядали на діалоги Вєрки Сердючки з гостями програми і дивувалися, чому напарниця Андрія Данилка Геля весь час мовчить.

Тоді провідниця Вєрка Сердючка була ще без зірки на голові, вбиралася у строгий піджак із блискітками і носила беретку. Разом із нею зіркових гостей зустрічала й помічниця Андрія Данилка Геля. Довгонога красуня щось подавала-підносила, могла сидіти поруч із співбесідниками, щиро посміхалася, але жодного разу не прохопилася й словом.

Радмила Щоголєва, згідно з роллю, весь час мовчала у СВ-шоу

Роль Гелі грала актриса Радмила Щоголєва, і її надмірна мовчазність викликала зрозумілу цікавість до особи красуні. Коли ж дівчина зникла з екранів, це викликало ще більшу хвилю інтересу.

Тільки багато років потому, коли проєкт було знято з сітки віщання, а Вєрка Сердючка відійшла від розмовного жанру, заспівавши, Радмила порушила тривалу мовчанку і вирішила відкрити всі секрети своєї поведінки.

Початок і кінець співпраці з Андрієм Данилком

Дізнавшись від знайомого, що Данилко проводить кастинг на місце ведучої, Щоголєва вирішила спробувати власні сили. До цього вона не бачила мініатюр актора в ролі провідниці й на успіх особливо не сподівалася. Але виграла конкурс, випередивши тисячі конкуренток.

Так виглядали Андрій Данилко і Радмила Щоголєва, коли співпрацювали

Завданням дівчини було підносити в кадр реквізит. Але Радмилі хотілося більшого, і вона додавала щось від себе у плані міміки чи жестів. І це спрацювало – зірки вишукувалися в чергу, щоб потрапити в телевагон до Сердючки. Окрім цього дівчина ще й виступала в театрі Андрія. Вони давали по 25 концертів на місяць.

Якось у дівчини прихопив живіт, і вона змушена була зробити невеличку операцію. Щоб не підводити колектив, пила знеболювальні й все одно виходила на сцену. Та в якийсь момент організм не витримав. Директор дозволив Щоголєвій поїхати додому в Київ, щоб підлікувалася. Вона запізнювалася на рейс, тому не встигла сповістити про від’їзд Андрія.

Так Радмила Щоголєва виглядає зараз

На актрису чекало тривале лікування, тож так і не зв’язалася з колегою і не перепросила за змушений простій у роботі. А згодом зустріла своє кохання, вийшла заміж і народила двох дітей, то вже було не до роботи.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.