Надя Дорофєєва, Слава Камінська, Настя Оруджова отримали травми на “Танцях з зірками”: шоу не для слабких

Взяти участь у шоу "Танці з зірками" вважається престижним для будь-якої знаменитості. Але продюсери абикого у проект не беруть – тільки мегазірок. От тільки вихід на паркет для деяких знаменитостей обертається серйозними проблемами зі здоров'ям.

Анастасія Оруджова – 2021 рік

Акторка “Жіночого кварталу” вирішила спробувати сили в бальних танцях, але Насті не поталанило. Травму вона отримала ще до першого ефіру. Бідолашка ушкодила зв’язки на колінному суглобі. Лікарі не радили дівчині продовжувати, та вона все ж станцювала на паркеті джайв із Денисом Самсоном.

Така сміливість дорого коштувала знаменитості. Під час другого прямого ефіру Оруджова вийшла на зв’язок із лікарняного ліжка. Гумористці зробили операцію на коліні. Продовжувати танцювати вона не змогла, тож передала своє місце колезі Олександрі Машлятіній.

Надя Дорофєєва – 2017 рік

В ефірі, присвяченому темі кохання, підопічна Потапа вийшла на паркет у парі з Женею Котом. Румба була зі складними підтримками, а хореограф ще й на пілоні встиг покрутитися. Після виступу Дорофєєва зізналася, що теж зашкодила коліна.

Перед виступом дівчина страждала від болю, що пульсував у кінцівках. Та коли вийшла на паркет, забула про все і віддалася танцю. На пам’ять про шоу зірка має тріщину меніска і тепер змушена регулярно проходити курси ін’єкцій. Співачці навіть довелося відмовитися від високих підборів через проблеми з ногами.

Слава Камінська – 2018 рік

Ще одна не щасливиця під час репетиції впала, травмувавши хребет. Слава ледве дихала, а пересуватися взагалі не могла. Тож перший ефір “Танців” пройшов без співачки, а Ігор Кузьменко залишися без партнерки. У другому ефірі продюсери були змушені дискваліфікувати зірку.

Камінська таки довела, що вміє танцювати, наступного сезону. Цього разу вона взяла в партнери Дмитра Дікусара. Але весь час скаржилася, що болі в спині даються взнаки.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.