Хагріда, Снейпа і Дамблдора більше немає: померлі актори “Гаррі Поттера” та причини їхньої смерті

Ледве не у кожного фільми про Гаррі Поттера пов'язані з найкращими та найтеплішими спогадами. Пропонуємо пригадати тих, хто дарував усмішки кожного Різдва, але вже не з нами

Серія фільмів про Гаррі Поттера завоювала просто шалену популярність – серед дітей, молоді та дорослих. За книгами Джоан Роулінг було знято дійсно якісні фільми, завдяки яким здобули свою славу багато британських акторів. Втім, деякі знаменитості почали зніматись у “Гаррі Поттері”, коли вже були популярними.

Пропонуємо пригадати тих відомих акторів, які зіграли персонажів, що припали до серця кожному. Яким життям жили та чому померли найвідоміші британські актори, які зіграли у “Гаррі Поттері”.

Алан Рікман – професор Снейп

Алан Рікман
Алан Рікман

2016 року світ втратив актора, який запам’ятався як один із найталановитіших акторів Великобританії. Знаменитість відійшов у той світ від раку підшлункової залози. Алана Рікмана запам’ятали не лише за роллю Северуса Снейпа у “Гаррі Поттері”, проте саме ця роль стала для самого актора дійсно визначним спогадом. На момент своєї смерті у 69 років Алан Рікман входив до переліку найвідоміших британських акторів за останні 30 років.

Вперше Алан Рікман здобув всесвітню популярність у 42 роки, коли зіграв Ганса Грубера у фільмі “Міцний горішок”. Пізніше кар’єра знаменитості закрутилась, а актора в ролі Северуса Снейпа обожнюють мільйони і досі.

Роббі Колтрейн – Рубеус Хагрід

Роббі Колтрейн
Роббі Колтрейн

14 жовтня цього року стало відомо про смерть відомого британського актора, який став Хагрідом у серії фільмів про Гаррі Поттера. Пізніше в мережі розповіли, від чого саме помер знаменитість. Виявилось, що причиною смерті стало одразу декілька захворювань. Так, довгий час актор боровся з ожирінням та зіткнувся з інфекційними захворюваннями, а також – хворобою серцево-судинної системи.

Перед самою смертю актор перебував у шотландській лікарні, що знаходиться недалеко від його дому. Так, у свідоцтві про його смерть вказали, що причиною смерті стала поліорганна недостатність, що означає критичне пошкодження більше, ніж двох органів.

Річард Гарріс – Альбус Дамблдор

Річард Гарріс
Річард Гарріс

Відомий британський актор зіграв Дамблдора у перших двох частинах фільмів про Гаррі Поттера. В екранізації відомих книг знаменитість взяв участь на заході своєї кар’єри, а помер він 25 жовтня 2002 року. Пізніше його на ролі Дамблдора замінив інший актор – Майкл Гембон.

У серпні 2002 року в актора виявили рак, а у жовтні актор помер від лімфогранулематозу – злоякісного захворювання лімфоїдної тканини, що спричинена вірусом Епштейна – Барра.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.