Зіркові діти беруть на абордаж “Голос країни”: Кошова, Яценюк, Ющенко, Меладзе вирішили переплюнути батьків

Зіркові діти не пасуть задніх і теж мають намір прославитися не згірш своїх знаменитих батьків. А стартовим майданчиком для демонстрації власних талантів зазвичай обирають талант-шоу. Особливою популярністю у зіркових нащадків користуються "Голос країни" та "Голос. Діти".

Варвара Кошова

Старша донька Лисого з Кварталу брала штурмом дитячий “Голос” двічі. У третьому сезоні дівчинці було лише 8 рочків. На сліпих прослуховуваннях Варі вдалося полонити серце Потапа, який розвернув до неї своє крісло. На етапі боїв, Кошова, на жаль, вибула з проекту.

У “Голосі. Діти-5” вже 11-річна дівчинка спромоглася зачарувати всіх чотирьох зіркових тренерів. Вибрала для себе в наставники Джамалу. Цього разу Варварі пощастило більше – вона дійшла до суперфіналу. Щоправда, перемоги так і не здобула.

Софія Яценюк

Арсенія Яценюка вже давненько не видно в інформаційному українському просторі. А колись він був доволі популярною особистістю і навіть обіймав крісло прем’єр-міністра. Донька політика вирішила показати себе в “Голосі. Діти-2”.

Коли 10-річна Соня вийшла на сцену під час сліпих прослуховувань, тато й мама знаходилися за лаштунками. Наставники не повернули крісел до зіркової дитини, пояснивши, що таким унікальним низьким голосом, як у дівчинки, слід навчитися користуватися.

Доменіка Ющенко

Онука Віктора Ющенка вийшла на сцену шоу “Голос країни. Перезавантаження”. До цього важливого моменту президентська родичка готувалася довгих 7 років.

Композицію обрала найкрутішу – хіт гурту KAZKA “Плакала”. На жаль, вразити зіркових суддів дівчині не вдалося. Напевно, завадило надмірне хвилювання.

Лія Меладзе

Донька композитора вирішила взяти на абордаж дорослий “Голос країни-12”, адже має нині 17 років. Скориставшись порадами Костянтина Меладзе, Лія зуміла вразити всіх чотирьох тренерів.

Вакарчук повернувся до дівчини буквально за кілька секунд виступу. Але юнка обрала команду Дорофєєвої. Та зі Святославом Меладзе все-таки заспівала дуетом. А от її російськомовну пісню, виконану в нокаутах, зі зрозумілих причин вирізали з ефіру.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.