Холостяк-12 стає схожим на табір суворого режиму: Катя Лозовицька розповіла про пекельні умови знімання шоу

З кожним днем про "Холостяк-12" стає відомо все більше й більше неприємних деталей. Цього разу учасниця розповіла, чого ні в якому разі не можна було робити на зніманні реаліті-шоу

Прем’єра нового сезону популярного шоу “Холостяк” з першого дня супроводжувалась неприємними деталями та скандалами. Учасниці продовжують жалітись на невдалий монтаж телепроєкту, через який складається враження, що всі дівчата просто ненавидять одне одного. Інші скаржаться на поведінку Алекса Топольського та ведучого шоу Григорія Решетніка. А ось Катерина Лозовицька вирішила розповісти про жорсткі правила знімання “Холостяка”, які важко назвати людськими.

Катя Лозовицька про умови знімання шоу

На особистій сторінці учасниці “Холостяка-12” з’явилась серія Історій, у яких вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників. Так, знаменитість розповіла про правила та забобони, які переслідували її на реаліті-шоу. Наприклад, без супроводу редакторів дівчата не мали права переміщатись містом або гуляти. Один із підписників Каті запитав, чи гуляли вони своєю дівочою компанією у Дубаї. Лозовицька зазначила, що мали змогу побачити місто лише на побаченнях.

Катя Лозовицька про заборону гуляти без супроводу редакторів
Катя Лозовицька про заборону гуляти без супроводу редакторів

Крім того, дівчина зізналась, чи спілкувалась з Алексом Топольським поза камерами. За словами Каті Лозовицької, це було під суворою забороною, а всі дівчата дотримувались її. Учасниця Холостяка-12 зізналась, що, коли камери вимикались, то їх буквально за ручки розводили по різних кінцях кімнати, а спілкуватись вони мало право лише поглядами.

Учасниця зізналась, чи спілкувалась з Топольським поза камерами
Учасниця зізналась, чи спілкувалась з Топольським поза камерами

Крім того, Катя Лозовицька розповіла про ставлення до себе інших дівчат з проєкту. За словами учасниці, вона була дуже тихою на проєкті та не воліла розповідати особистих деталей про себе. Так, інші дівчата дуже мало знали про Лозовицьку, тому, вважає Катя, не зрозуміли її.

Катя Лозовицька про стосунки з іншими учасницями проєкту
Катя Лозовицька про стосунки з іншими учасницями проєкту

Наразі дівчина проживає у Києві та, як і всі українці, стикається з плановими та екстреними вимкненнями електроенергії. Дівчина зазначила, що вона стала особливо захоплюватись свічками та гірляндами, тому чудово справляється з блекаутами.

Лозовицька зізналась, де зараз живе
Лозовицька зізналась, де зараз живе

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.