“Обмацана з усіх боків”: Юля “Медуза” з шоу Холостяк-12 поскаржилась на непристойну поведінку Топольського

Учасниці "Холостяка-12" продовжують скаржитись на непристойну поведінку Алекса Топольського. Шанувальники впевнені, що чоловік на проєкті переслідує зовсім не благородні цілі

Новий сезон відомого українського реаліті-шоу став новою скандальною темою для обговорення. Так, ні один випуск Холостяка-12 не пройшов без ганебної ситуації, неприємної поведінки або чергової витівки Алекса Топольського. Учасниці телепроєкту продовжують скаржитись на організацію знімання шоу, вчинки редакторів, психологів, монтажерів і навіть головного героя реаліті-шоу. Цього разу Юлія “Медуза” зізналась, що їй не сподобалось індивідуальне побачення з холостяком, адже той перетнув межу дозволеного.

Юлія “Медуза” про побачення з Алексом Топольським

На особистій сторінці учасниці проєкту з’явився допис, у якому вона розкритикувала події нового випуску Холостяка-12. Так, цей тиждень на проєкті став самоуправлінським, коли дівчата могли самостійно обирати тематику побачень. Втім, усе сталось не як гадалось. Юлія “Медуза” зізналась, що редактори не дозволили їй самостійно обрати те, як пройде її зустріч з Холостяком.

Побачення Юлії Кучеренко та Алекса Топольського
Побачення Юлії Кучеренко та Алекса Топольського

Так, дівчина зізналась, що вона хотіла обрати побачення, на якому вони з Топольським зліпили б щось із кераміки. Юлія Кучеренко додала, що вона вважає таке проведення часу більш романтичним і стриманим. Більш того,  на думку учасниці реаліті-шоу, виключно така тактильність, як під час ліпки з кераміки, доречна при тому рівні стосунків, на якому вона перебуває з холостяком. Натомість редактори вирішили, що Юля та Алекс займуться бодіартом.

Юлія Кучеренко зізналась, що вона й дійсно хотіла тактильності та обіймів з Топольським, проте на побачені, яке для них обрали редактори, такої “діяльності” було аж занадто багато. Дівчина зазначила, що Алекс буквально “обмацав” її зі всіх сторін та їй подекуди було некомфортно. Втім, продовжила Юля “Медуза”, таке побачення було б доречним тільки в тому разі, якби пройшло з чоловіком, якому вона повністю довіряє, а навколо них не було б такої великої кількості спостерігачів.

Юля Медуза на побачені з Топольським
Юля Медуза на побачені з Топольським

Тактильність до, якої я прагла, маючи на увазі, обійми та дотики, на цьому побачені зашкалювали, бо обмацана я була з усіх боків… у і звичайно, коли я бачила відображення у дзеркалі, як на моєму обличчі з’являються то сині вуса, то третє око, чи що гірше гримаса джокера — якщо у цьому легкість та гумор, то рівень інтелекту вражає

– поскаржилась Юля “Медуза”.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.