“Починаємо життя з нуля”: Саша Мудра з Холостяка-12 розповіла, з ким у неї склались стосунки після зйомок шоу

Учасниця нового сезону популярного реаліті-шоу зізналась, що після завершення телепроєкту вона знайшла людину, з якою готова почати все з нуля. Саша Мудра назвала ім'я

Реаліті-шоу Холостяк-12 комусь допомогло знайти кохання свого життя, а комусь хороших і надійних друзів. Так, Саша Мудра розповіла про свої стосунки з іншою учасницею телепроєкту Мариною. Дівчина розповіла, чи вдалось їм зберегти дружні стосунки попри всі сварки, які виникали під час знімання реаліті-шоу.

Саша Мудра та Марина з Холостяка-12 навіть після завершення шоу продовжують спілкуватись
Саша Мудра та Марина з Холостяка-12 навіть після завершення шоу продовжують спілкуватись

На своїй особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Саша Мудра поділилась розповіддю про те, як склались її стосунки з однією з учасниць телепроєкту. Під час знімання шоу вона дуже зблизилась з Мариною. Навіть попри те, що не кожній дівчині вдалось віднайти своє особисте щастя, деякі зуміли відшукати надійних друзів.

Саша Мудра зізналась, що вони з Мариною попри всі намагання їх посварити вони до останнього намагались зберегти теплі стосунки. Проте, продовжила Мудра, коли на горизонті з’являється чоловік, який однаково цікавить двох жінок, їхня дружба може дати тріщину. Дівчин чесно зізналась, що вона навіть не намагалась приховати злість на Марину за те, що вона зіпсувала її індивідуальне побачення, а також вони й досі не можуть розібратись, хто винен у ситуації з листом.

Саша Мудра відверто висловилась про своє ставлення до Марини
Саша Мудра відверто висловилась про своє ставлення до Марини

Втім, продовжила свою розповідь учасниця Холостяка-12, Марина виявилась найпершою людиною, яка написала їй зранку 24 лютого. Саша Мудра зізналась, що попри всі негаразди їм вдалось зберегти теплі стосунки, а після початку повномасштабного вторгнення, коли всі навколо переоцінили свої цінності та пріоритети, вони усвідомили, що всі давні образи – це ніщо у порівнянні з можливістю мати поруч із собою надійних друзів.

Крім того, Саша Мудра також висловила вдячність Всесвіту за те, що він знову звів її разом з Мариною. Наразі подруги разом емігрували до США та разом намагаються впоратись з усіма труднощами.

Ми обидві починаємо своє американське життя з нуля, обидві відчуваємо всі тяжкості імміграції та постійний стрес. Я дуже вдячна, що ця людина є в моєму житті

– зізналась Саша Мудра.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.