ТОП-5 наймолодших Холостяків до 35 років: Алекс Топольський, Михайло Заливако, Нікіта Добринін та інші

Нещодавно відбулась прем'єра фіналу Холостяка-12. Алекс Топольський виявився одним з наймолодших головних героїв за всю історію реаліті. Хто ще належить до цього списку молодих і красивих?

Відоме українське реаліті про кохання покликане допомагати знайти своє кохання. Пропонуємо пригадати, в якому віці чоловіки вирішили спробувати знайти одну єдину на популярному телепроєкті.

Алекс Топольський

Алекс Топольський
Алекс Топольський

Головний герой нового сезону популярного реаліті народився у Львові 1989 року. На момент початку знімання Холостяка-12 Алекс Топольський був у віці 32 років. Головний герой крайнього сезону шоу про кохання живе та працює в США. Топольський має власний бізнес.

Переможницею 12-го сезону Холостяка стала Катерина Лозовицька. Про це стало відомо лише декілька днів тому, отже їхня історія лише починається.

Михайло Заливако

Михайло Заливако
Михайло Заливако

На момент знімання телепроєкту Холостяк головний герой 11-го сезону був у віці 31 року. Працює Михайло Заливако над розвитком власної логістичної фірми. У вільний час, як зізнавався сам ексхолостяк, він полюбляє займатись спортом.

Переможницею Холостяка-11 стала Анна Богдан, з якою чоловік будував стосунки понад рік. Проте, влітку 2022 року закохані повідомили про те, що розійшлись. Деякі шанувальники досі не вірять в це, оскільки між Анною та Михайлом панувала справжня ідилія.

Нікіта Добринін

Нікіта Добринін і Даша Квіткова з сином
Нікіта Добринін і Даша Квіткова з сином

На момент знімання телешоу Холостяк Нікіта Добринін був у віці 31 рік. Навіть до прем’єри 9-го сезону реаліті Нікіта був доволі популярним в Україні, оскільки з 2005 року будував кар’єру на телебаченні та радіо.

Переможницею шоу стала Даша Квіткова, з якою знаменитість й досі разом та виховують спільну дитину. Закоханих вважають найміцнішою парою Холостяка.

Сергій Мельник

Сергій Мельник
Сергій Мельник

Головний герой Холостяка-5 був у віці 26 років, коли починалось знімання реаліті. Це робить Мельника наймолодшим учасником за всю історію проєкту. Мельник є відомим українським футболістом та центральним захисником молдовського футбольного клубу.

Переможницею Холостяка-5 стала Марина Кіщук, проте стосунки ексзакоханих не протримались довго. Дівчина відчула холод зі сторони Сергія та ініціювала розставання.

Максим Чмерковський

Максим Чмерковський
Максим Чмерковський

На момент знімання телепроєкту Максиму Чмерковському було 30 років. За професією чоловік є професійним танцюристом і хореографом, а також – телеведучим та актором. Свого часу знаменитість навіть став одним з найзавидніших холостяків за версією People. Чоловік був найпершим учасником Холостяка в Україні.

Переможницею першого сезону Холостяка стала Олександра Шульгіна, але їхні стосунки тривали всього декілька місяців.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.