Дмитро Дікусар завжди закохувався у своїх партнерок по “Танцях з зірками”: з Білик і Шоптенко навіть одружився

Видатний хореограф Григорій Чапкіс вважав Дмитра Дікусара кращим на паркеті в "Танцях з зірками". І хоча журі жодног разу не надало можливості Дімі потримати кубок переможця в руках, зате натішився в обіймах зіркових партнерок блондин доволі.

Ірина Білик

Шлюб Білик із Дікусаром виявився несправжнім

У другому сезоні талант-шоу Дікусар вийшов на заміну хореографа Ірини Білик, і між ними закрутився роман, попри різницю у віці. Прихильники співачки слідкували за кожним повідомленням у пресі про цю пару. Всі щиро раділи, коли Іра з Дімою побралися 2007 року, взявши участь у шлюбній церемонії в Ріо-де-Жанейро. Щоправда, до київського рацсу закохані так і не знайшли часу дістатися, щоб оформити стосунки офіційно. А згодом розсталися.

Олена Шоптенко

З Шоптенко Дікусар й одружився, й обвінчався

З Оленою у “Танцях з зірками” у Дмитра були складні стосунки, адже вони були конкурентами на паркеті. Та якось непомітно ця ворожнеча переросла в закоханість. Вони разом працювали над танцювальним шоу в Грузії, де і обвінчалися, а по поверненні до Києва розписалися. Те, що Шоптенко вирішила розлучитися, стало для Дікусара справжньою несподіванкою. Він довго перебував у депресивному стані і цілий рік не дивився у бік дівчат.

Вікторія Булітко

Коли Дмитру дісталася в партнерки актриса з “Дизель-шоу”, всі відразу заговорили про роман між хореографом і гумористкою. Діма намагався пояснити, що він любить Віку як людину. Але у неї є наречений, і він не збирається ставати третім зайвим. Та це не допомогло – допоки тривав проєкт, розмови про паркетний роман не вщухали.

Слава Камінська

Співачка недовго брала участь у “Танцях з зірками”, але цього виявилося достатньо, щоб посіяти в душах глядачів підозру про романтичні стосунки з Дікусаром. Подейкують, що вони й досі спілкуються. А Камінська ще й підливає олії у багаття, викладаючи в Інстаграм відео з прозорими натяками на близькість.

Ольга Харлан

Продовжує танцівник спілкування і з олімпійською чемпіонкою. З Ольгою їм вдалося дістатися до 2 місця в шоу. Вони настільки здружилися, що тепер, коли Дікусар служить у ЗСУ, час від часу обмінюються СМСками.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.