Ксена вже не та. Як за багато років змінилася принцеса-воїн з відомого серіалу? Тепер вона блондинка і їй 54

Культовий серіал 1990-х з захопленням згадують багато людей, проте не всі знають, що сталось з головною зіркою стрічки – актрисою, яка зіграла войовничу та сміливу Ксену

“Ксена: принцеса-воїн” став одним з найуспішніших і найбільш популярних серіалів 1990-х років. Перша серія була трансльована наприкінці 1995 року за кордоном і 1998 року в Україні. Стрічку, разом з серіалами “Друзі” та “Беверлі-Гіллс”, стала буквально культом тих років. За дивовижними пригодами головних героїв стежили мільйони глядачів не лише в Америці, а й у понад сотні інших країнах.

Люсі Лоулес, новозеландська актриса, яка зіграла Ксену, буквально отримала квиток в успішне професійне майбутнє. Хоча у 2000-х роках слава знаменитості поступово почала згасати, зірка не покинула акторської і творчої діяльності. Розповідаємо, як склалось життя Люсі Лоулес.

Люсі Лоулес в ролі Ксени в однойменному серіалі
Люсі Лоулес в ролі Ксени в однойменному серіалі

Цьогоріч відомій новозеландській актрисі виповниться 55 років. Народилась знаменитість у багатодітній родині, а потяг до акторства відчула у школі при монастирі, де здобувала початкову освіту. Майбутня зірка вступила до Оклендського університету, але швидко покинула його разом з нареченим, аби подорожувати Європою.

Роль Ксени стала для молодої актриси першою та ключовою у її діяльності. Вперше Лоулес з’явилась у кадрі в ролі принцеси-воїна в серіалі про Геркулеса. Втім, харизматичний персонаж так сильно сподобався авдиторії, що про войовничу красуню зняли спін-офф – окреме продовження історії пригод Ксени.

Принцеса-воїн припала глядачам до душі
Принцеса-воїн припала глядачам до душі

6 років новозеландська актриса буквально сяяла в кадрі, але 2001 року проєкт було вирішено закрити, адже рейтинги почали поступово падати. Втім, такі новини зовсім не засмутили Люсі Лоулес. Після того, як історія Ксени закінчилась, актриса знімалась й у інших серіалах.

Що стосовно особистого життя зірки, то 1996 року Люсі Лоулес розлучилась зі своїм першим чоловіком (той самий, з яким вона тікала з коледжу) та залишилась з донькою Дейзі. Через два роки знаменитість вийшла заміж вдруге, а її обранцем став продюсер серіалу про Ксену Роберт Таперта.

Люсі Лоулес зараз
Люсі Лоулес зараз
Як виглядає Люсі Лоулес зараз
Як виглядає Люсі Лоулес зараз

Сьогодні знаменитість відсунула акторську діяльність на другий план і пробує свої сили у вокалі.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.