Живі та померлі актори фільму “Водій для Віри”: імена, фото тоді і зараз, як змінилися за 19 років

Прем'єра колись мегапопулярного серіалу "Водій для Віри" відбулась 2004 року. Як змінились головні актори стрічки за 19 років? До сьогодні дожили не всі

Відомий та колись неймовірно популярний серіал дивилось чимало телеглядачів. Пригадуємо, як змінились герої стрічки “Водій для Віри”.

Богдан Ступка

Легендарний український актор Богдан Ступка зіграв у стрічці “Водій для Віри” Сергія Сєрова, генерал-лейтенанта. За часи своєї професійної діяльності зірка українського кіно не лише прославився далеко за межами країни, а й вклав чимало зусиль у просування рідної культури та кінематографу.

Богдан Ступка тоді та зараз
Богдан Ступка тоді та зараз

Знаменитість помер через 8 років після прем’єри популярного телесеріалу, а причиною стала гостра серцева недостатність, спричинена останньою стадією раку сечового міхура.

Ігор Петренко

Відомий російський актор театру та кіно Ігор Петренко зіграв у серіалі “Водій для Віри” Віктора. За роки своєї активної кар’єри знаменитість встиг знятись у чималій кількості стрічок та цілком міг стати улюбленцем української авдиторії, якби в березні 2022 року не підтримав повномасштабне вторгнення російської армії в Україну.

Відомий російський актор Ігор Петренко тоді та зараз
Відомий російський актор Ігор Петренко тоді та зараз

Альона Бабенко

Популярна російська актриса зіграла в популярному серіалі головну героїню Віру. З самого дитинства Альона Бабенко проявляла жагу до творчості, займалась музикою і мріяла стати балериною. Вищу освіту майбутня зірка здобувала на факультеті прикладної математики, втім, очікувано, з цією сферою своє життя не пов’язала.

Головна героїня серіалу Водій для Віри тоді та зараз
Головна героїня серіалу Водій для Віри тоді та зараз

Марина Голуб

Відома російська актриса з українським корінням народилась і виросла в російській столиці. Батько Марини Голуб був військовою людиною, а після відставки працював директором і чиновником. Любов до творчості та акторства майбутній зірці прищепила мама – Людмила Голуб, яка грала в театрі та знімалась в кіно.

Зірка серіалу Марина Голуб тоді та зараз
Зірка серіалу Марина Голуб тоді та зараз

Марина Голуб була тричі одружена, виховувала доньку та користувалась шаленою популярністю, втім доля зіграла з нею злий жарт – 2012 року, повертаючись з роботи додому, вона потрапила в ДТП і від отриманих травм померла на місці.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!