Українки приголомшили “Танці з зірками”: Оля Полякова в Грузії, Джамала в Польщі, Наталя Єгорова – в Німеччині

Зірки, яким не вистачило місця в українських "Танцях з зірками", вирішили взяти штурмом закордонні проекти. Як виступить колишня леді-мер столиці, ми дізнаємося згодом. А результати Полякової і Джамали вже відомі.

Наталія Єгорова

Колишня дружина Віталія Кличка вже давно мешкає у Німеччині, а тепер її, як українку, запросили до участі в місцевих “Танцях з зірками”. Тож тепер колишня модель, а нині співачка вступить у боротьбу за кращу зірку, що танцює, у 2023 році.

Наталія Єгорова зголосилася взяти участь у німецьких Танцях з зірками

Тим часом її ексчоловік дарма часу не втрачає. Подейкують, що у мера вже є нова пасія. Будемо сподіватися, що невдовзі спортсмен-політик сам представить свою обраницю широкому загалу.

Джамала

Восени 2022-го переможниця “Євробачення” брала участь у польському варіанті “Танців з зірками”. До фіналу зірка не дісталася – виконуючи в 6-му етапі румбу, українка не вразила суддів й отримала найменшу кількість балів.

Джамала протягом 6 тижнів танцювала у польських Танцях з зірками

Джа переживала не стільки за виліт, скільки за неможливість більше привертати увагу широкого загалу до проблем в Україні. Вона навіть дітей забрала з Туреччини до Польщі, щоб були ближче до мами.

Оля Полякова

Своїм запальним темпераментом суперблондинка вразила навіть грузинів. У парі з Максом Єжовим співачка приміряла на себе різні образи – то українські, то грузинські. Діставатися до Тбілісі було дуже складно, адже сідати на літак доводилося в Кишиневі.

Оля Полякова 7 разів виходила на паркет грузинських Танців з зірками

На жаль, румба стала фатальною і для Олі. За цей танець у сьомому сезоні Поляковій поставили лише 21 бал. Навіть сукня з глибокими розрізами і відкритою спиною не вразила безпристрасне журі. Довелося подякувати хлібосольному грузинському народу і їхати додому.

Схожі статті

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.