Новий скандал на Холостяку-12: Лозовицька різко відповіла Мудрій, яка назвала її нудною – “Я собі не дозволяю”

Навіть після фіналу "Холостяка-12" скандали навколо нового сезону реаліті не вщухають. Цього разу Саша Мудра назвала Лозовицьку нудною, а Катерина поставила конкурентку на місце

Нещодавно Саша Мудра, яка здобула популярність завдяки участі в телепроєкті “Холостяк-12” дала інтерв’ю Анні Олицькій. У ході розмови вони обговорили чимало цікавих питань, але ні одне з них не зачепило увагу шанувальників так сильно, як критика Катерини Лозовицької. Саша Мудра назвала свою конкурентку нудною та нецікавою.

Крім того, в інтерв’ю Саша Мудра “пройшлась” по Лозовицькій, висловивши своє припущення, ніби дівчина навіть ніколи не була закохана в Алекса Топольського, головного героя дванадцятого сезону проєкту.

Саша Мудра розкритикувала Катерину Лозовицьку в новому інтерв'ю
Саша Мудра розкритикувала Катерину Лозовицьку в новому інтерв’ю

Переможниця Холостяка-12 мовчати не стала. В особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм Катерина Лозовицька відповіла на закиди конкурентки. Шанувальники поцікавились у дівчини, чи дивилась вона інтерв’ю, а Катя, своєю чергою, відповіла, що їй це не цікаво.

Я особисто собі не дозволяю давати публічно оцінку якостям, почуттям інших людей, аби здатися кращою. Інше мене не хвилює

– прокоментувала дівчина.

Крім того, переможниця нового сезону популярного реаліті-шоу відповіла на запитання шанувальників щодо того, як взагалі ставиться до слів Саші Мудрої. Дівчина зізналась, що вважати її нудною та нецікавою означає бути погано знайомими.

Історії з Інстаграм-сторінки Катерини Лозовицької
Історії з Інстаграм-сторінки Катерини Лозовицької

Нагадаємо, що крайній сезон реаліті-шоу Холостяк було знято ще до початку повномасштабної війни. Прем’єру було заплановано на весну, втім з об’єктивних причин все перенесли на необмежений термін. Пізніше стало відомо, що восени телеглядачі зможуть нарешті насолодитись переглядом улюбленого шоу.

У фіналі проєкту за серце відомого українського бізнесмена, який живе та працює в США, змагались двоє дівчат – Саша Мудра та Катерина Лозовицька. Обидві дівчини однаково сильно захопили чоловіка, але врешті-решт Алекс Топольський прислухався до поради мами й обрав Катю. Стосунки закоханих тривали зовсім недовго – не більше як місяць.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.