Провальні виступи зірок: Кароль у “Караоке на майдані”, Монатік у “Танцюють всі”, Зібров у “Голосі країни”

Якщо покопирсатися в минулому зірок, то виявиться, що дорога до вершини шоубізу для багатьох була встелена не лише пелюстками, але й шипами. Деякі знаменитості на початку своєї кар'єри не могли заволодіти увагою публіки навіть у талант-шоу.

Тіна Кароль

Якщо зазирнути в архіви колись улюбленої глядачами телепередачі “Караоке на майдані”, учасницю Таню Ліберман можна побачити там тричі. Жодного разу студентці музучилища не вдалося здобути перемогу, як не старався Ігор Кондратюк допомогти.

В Караоке на майдані Тіна Кароль не зібрала достатню кількість оплесків

А на “Новій хвилі” в Юрмалі глядачі врешті роздивилися талант юної виконавиці. Перемогу українці журі не дало й там, але сама Алла Пугачова нагородила співачку іменною зіркою. Невдовзі Тіна Кароль стала заслуженою артисткою України.

Діма Монатік

На початку кар’єри навіть сам Дмитро не був певен в успіху. Хлопець брав штурмом численні талант-шоу, та не завжди його приймали з розпростертими обіймами. Дімі не вдалося здобути перемогу в “Танцюють всі”.

Монатік у талант-шоу особливо не вразив суддів

Коли з танцями не склалося, Монатік вирішив заспівати. Під час відбіркового туру на “Х-факторі” вокальні дані претендента нещадно розкритикував суддя Серьога, сповістивши, що у хлопця немає жодних шансів засяяти на співочому олімпі. До речі, у “Фабрику зірок” Монатіка взагалі відмовилися брати. Та щоденна праця і наполегливість зробили свою справу – маємо зірку мегавеличини.

Павло Зібров

Коли співак наважився вийти на сцену “Голосу країни-6”, він вже зо два десятиліття був народним артистом України. Звісно, Павло не збирався брати участі в боях і прямих ефірах. Вийшов заспівати в сліпих прослуховуваннях задля цікавості. Щоб заплутати зіркових тренерів, обрав для виступу не пісню з власного репертуару, а “Арію містера Х”.

Павло Зібров заспівав на сліпих прослуховуваннях оперу

Потап, Тіна Кароль, Іван Дорн та Святослав Вакарчук зачудовано прослухали оперну композицію, але жоден із них не натиснув на червону кнопку, щоб забрати цей діамант у свою команду. Коли ж урешті розвернули крісла і побачили виконавця, нагородили заслуженою овацією.

Схожі статті

Про цю начинку всі забули, а раніше так готували на кожній кухні. Пиріжки, як біляші, тільки в 5 разів кращі

Приготувати пиріжки в домашніх умовах смачними – задача, "ключ" до якої шукають сотні тисяч господинь. Ділимось цікавим рецептом, про який усі забули, а дарма.

На таку дієту і чоловік зі мною сів: снідаємо банановими панкейками без цукру. По-простому – це оладки

Харчування можна зробити здоровим просто знизивши вживання цукру. Чудовою альтернативою солодощам стануть бананові панкейки, які готуються повністю без додавання цукру. Це дійсно смачно!

Стала частіше купувати буряк, коли скуштувала в гостях салат. Їдять навіть ті, хто ніс воротить від буряка

Якщо ви думаєте, що не любите буряк, ви просто не вмієте його правильно готувати. Пропоную спробувати незвичайний рецепт салату з вареного буряку та зеленню, який підкорить серце будь-якого гурмана.