Повторила шлях Хюррем: як насправді актори “Величного століття” ставилися до Мер’єм Узерлі в реальному житті

Для турецької актриси Мер'єм Узерлі роль Хюррем Султан у серіалі "Величне століття" стала великою вдачею, однак цей шанс прославитися коштував їй багато чого.

На перший погляд, шанси Мер’єм Узерлі отримати роль у “Величному столітті” зводились до нуля. Проєкт знімався у Туреччині, а актриса жила в Німеччині, там народилась і виросла, хоча в її жилах тече турецька кров від батька. Мер’єм зовсім не говорила турецькою мовою, однак її зовнішність та харизма зробили свою справу і вона отримала головну роль Хюррем Султан.

Як і її героїня, Узерлі зіштовхнулася з холодністю до себе під час знімального процесу, їй довелося так само вивчати нову для себе мову як і Роксолані.

Перші тижні вмирала від самотності. Я нікого там не знала, окрім тих, з ким працювала. Я мало не збожеволіла

,- згадувала актриса.

Хто міг зіграти роль Хюррем-Султан замість Мер'єм Узерлі
Мер’єм Узерлі розповіла, як до неї на зйомках ставилися актори Величного століття

Становище Мер’єм зміцнилося завдяки тому, що з акторською роботою вона справлялася блискуче. Наприклад, виконавиця ролі Валіде Султан, Небахат Чехре, була невисокої думки про Узерлі та вважала її надто галасливою, невитриманою і навіть примхливою. Лише через довгу спільну роботу зірка турецького кінематографа змогла хоча б трохи змінити своє ставлення до молодшої колеги.

Однак, затишшя тривало недовго. Коли Мер’єм Узерлі несподівано залишила “Величне століття” у розпал зйомок третього сезону, Небахат вщент рознесла свою екранну невістку. Що стосується взаємовідносин двох актрис, то Узерлі буквально повторила серіальну долю Хюррем Султан, у якої були важкі та натягнуті стосунки зі свекрухою. При цьому в реальній історії все було з точністю до навпаки – Валіде поважала і підтримувала невістку, яка стала єдиною дружиною її сина султана Сулеймана.

Якими насправді були стосунки матері Султана Сулеймана Валіді та її невістки Хюррем Султан
Мер’єм Узерлі розповіла, як до неї на зйомках ставилися актори Величного століття

Також у Мер’єм Узерлі були претензії з приводу гонорарів. Її партнеру по зйомках Халіту Ергенчу платили більше, хоча ролі у обох головні.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.