Галина Стаханова стала відомою лише після пенсії: як актриса виглядала в молодості і ким працювала

Фільмографія Галини Стаханової налічує понад 100 картин. У свої 79 років вона продовжує радувати телеглядачів ролями в кіно. Але режисери помітили артистку тільки після виходу на пенсію.

Актриса Галина Стаханова відома широкому колу глядачів: вона знімалася як в серіалах-мелодрамах, так і втілювала ролі у фільмах для підлітків і дітей. Наприклад, багато школярів знають її, як тітку Ліду з “Ранеток”.

В своїм 79 років Галина Костянтинівна продовжує працювати на знімальному майданчику. Але, насправді, слава прийшла до неї тільки після пенсії.

Будучи ще дівчинкою, Галина мріяла про кіно. Їй снилися зйомки і ролі в картинах іменитих режисерів. Але після закінчення школи вона так і не набралася сміливості подати документи в театральне училище.

Галина Стаханова: в юности и сейчас
Галина Стаханова: в юності і зараз

Але повністю відмовитися від кіно Стаханова так і не змогла, тому пішла вивчати професію гримера в Московському академічному театрі імені Володимира Маяковського.

Ну а після закінчення вона завжди була на “порозі” своєї мрії. Галина працювала начальником відділу постачання в ГІТІСі, в середині 60-х була костюмером у Будинку культури МДУ і адміністратором на кіностудії “Мосфільм”.

Вона була знайома з багатьма акторами і актрисами. Одного разу Віра Пашенна їй навіть сказала, що вона зобов’язана грати. Але Галина після тих слів працювала ще адміністратором в спортивному комплексі і старшим контролером в “Лужниках”.

Галина Стаханова (слева)
Галина Стаханова (зліва)

Але все ж від мрії довго бігати майбутня артистка не змогла. Вона пройшла конкурс в Студентському театрі МДУ, де і стала підробляти акторкою, поєднуючи своє захоплення з основною роботою.

У 42 роки її запросили в Театр Романа Віктюка, на той час Галина все ще продовжувала працювати контролером і поєднувала два роди діяльності.

Тільки після виходу на пенсію Стаханова стала справжньою зіркою кіно і серіалів. У рік вона отримує кілька пропозицій від різних режисерів. Вона має дуже типажну і цікаву зовнішність. Тому їй частіше дістаються епізодичні ролі, але їх просто неможливо не полюбити.

Галина зараз продовжує займатися улюбленою справою. Також, виховує доньку та внучку.

Галина Стаханова
Галина Стаханова

Схожі статті

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.